Οι πιο σέξι στιγμές στα ελληνικά reality

Σέξι αγόρια και κορίτσια σε ιδιαίτερες στιγμές, μπόλικο cringe και ολίγη νοσταλγία σε βίντεο που κανείς δε ζήτησε, αλλά όλοι θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον.
Οι πιο σέξι στιγμές στα ελληνικά reality
Ελληνικά reality. Για κάποιους μάστιγα, για άλλους ένοχη απόλαυση, σε κάθε περίπτωση εθιστικά και αρκετά cringe μας έχουν χαρίσει ουκ ολίγες σέξι στιγμές ανά τα χρόνια.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο κλασικές, για τα μάτια και το cringe σας μόνο.

Ο έρωτας της Ανχελίτας και του Παναγιώτη δεν έμεινε για πολύ κρυφός από το Big Brother του 2021, κι εδώ τους βλέπουμε να απολαμβάνουν το Captains Room.



Η φιναλίστ του Big Brother 2020, Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχαν το δικό τους φλερτ μέσα στο σπίτι, χαρίζοντας στους τηλεθεατές αρκετές σέξι στιγμές, όπως αυτή στη μπανιέρα… δυο δυο.



Ας πάμε όμως αρκετά χρόνια πίσω, όταν το Mega έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα στον κόσμο του reality με το θρυλικό Bar.

Εκεί, η πληθωρική Στέλλα Μπεζαντάκου ήρθε ουκ ολίγες φορές τετ α τετ με τον συμπαίκτη της Άρη Αποστολίδη, με αποκορύφωμα τον «εγκλεισμό» τους στην τουαλέτα. Τι να κάνανε άραγε εκεί;



Τη Φρατζέσκα Μελά από το πρώτο Big Brother τη θυμάστε; Ε, δε ξεχνιέται. Εδώ σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο πάνω στο διάδρομο γυμναστικής.



Ανάμεσα στα reality που κανείς δε ζήτησε, αλλά έγιναν, ήταν και το The Gym Show το 2002, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και πρωταγωνιστές σμιλεμένα κορμιά που κυκλοφορούσαν με τα απολύτως απαραίτητα. Δυστυχώς, κόπηκε ύστερα από λίγες εκπομπές.



Στις αρχές του 2008, κάποιοι στον Alpha αποφάσισαν να στήσουν ένα reality που θα έβγαζε τον πιο σέξι άνδρα και γυναίκα στην Ελλάδα. Ενδιαφέρον concept, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες, παρουσιαστής ο Κώστας Σόμμερ, και πλάνα όπως αυτά εδώ, που δεν άρεσαν και τόσο στο ΕΣΡ.





Το 2018 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για τα reality, καθώς έφερε στις οθόνες μας το Game of Love του ΑΝΤ1, το οποίο επίσης κόπηκε ύστερα από καταγγελίες στο ΕΣΡ. Στο επίκεντρο παίκτες και παίκτριες έτοιμοι για όλα, σε ένα παιχνίδι… σχέσεων και αποπλάνησης με άφθονο cringe και μπόλικες ερωτικές στιγμές.





Η επιστροφή του reality Φάρμα πέρσι είχε αρκετό «ζουμί». Αφ’ ενός τα μπάνια των συμμετεχόντων, αφ’ ετέρου τα τρυφερά τετ α τετ της Αγγελικής Ηλιάδη.









Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, pilates instructor, κάνει τα δικά της στην παραλία στο περσινό Survivor και η κάμερα την ακολουθεί με έντονη περιέργεια.





Δεν είναι όμως η μόνη. Υπάρχουν και άλλες.



Και άλλοι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v