Οι πιο απολαυστικοί καυγάδες σε ριάλιτι

Δέκα σπαρταριστοί καυγάδες και κόντρες που θα μείνουν στην τηλεοπτική Ιστορία ως οι πιο απολαυστικοί των ελληνικών reality shows.
Οι πιο απολαυστικοί καυγάδες σε ριάλιτι
Άσπα vs Φωτεινή και Ελεάννα (Fame Story)

Περιττές οι περιγραφές… Αναφέρουμε μόνο τις ατάκες-highlight που έγιναν πανελλήνια συνθήματα, όπως «αδιαφορώ απλά» (με φύσημα καπνού), «θα γίνω σκύλα και θα σου βγάλω τα μάτια ρε συ Άσπα» και «τι της έχω κάνει της μαλακισμένης μωρε γαμώτοαστοδιάλο;».

Άσπα vs Κατερίνα Κούκα (Fame Story)

Η Άσπα τα βάζει με την κριτική επιτροπή και το «Βαρδηκουκέικο», τονίζοντας πως δε θα κάνει την καλή στα μάτια τους – αν είναι έτσι, ας μην κάνει καριέρα.

Ειρήνη Παπαδοπούλου vs Διάσημοι (Survivor)

Η Παπαδοπούλου τα βάζει με όλη της την ομάδα, απομονώνεται, τρώει μονάχη στις ακρογιαλιές και κάνει συχνά πυκνά καυγάδες κυρίως με τον Κοκκινάκη, τον Μπο και την Ευρυδίκη. Ωραίες εποχές, με μια νέα κόντρα στην τηλεόραση κάθε μέρα…

Στέλιος Χανταμπάκης vs Ντάνος (Survivor)

Κόντρες για καρύδες, ψάρια και σταυροκοπήματα στο πιο μοβόρικο Survivor της ελληνικής Ιστορίας. Το κοινό πήρε σαφή θέση, κατακεραυνώνοντας τον Στέλιο και αποθεώνοντας το παιδί του λαού, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ρούλα vs Χριστίνα (The Wall)

Πού είναι τα κουτάλια; Η Χριστίνα εκνευρίζει τη Ρούλα την ώρα που τρώει και ακολουθεί επικός καυγάς, με σχόλια για πατσές, κοιλιές και ήθος. Μετά το ξεκατίνιασμα, ακολουθεί μόνοιασμα εξπρές και αγκαλιά στο οποίο η Ρούλα δηλώνει πως η Χριστίνα είναι κόρη της.

Τζώρτζης vs Γωγώ (Master Chef)

Ο διπρόσωπος Τζώρτζης και η «άσχετη» Γωγώ από κολλητοί γίνονται εχθροί και ακονίζουν μαχαίρια και γλώσσες πίσω από τις κουζίνες του Master Chef.

Νίκος Μουρατίδης vs Μάρκελλος Νύκτας (Fame Story)

Σε αυτόν τον καυγά ανάμεσα στον κριτή του Fame Story και στον καθηγητή ενδυματολογίας ακούστηκε το θρυλικό «σκάσε, ηλίθια».

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου vs Δάφνη Μπόκοτα (Fame Story)

Ο κριτής, με εμφάνιση-αναφορά στον Ράμελζι, καταφέρθηκε εναντίον της «βλάχας, βλαχάρας, τελευταίας» Δάφνης Μπόκοτα, η οποία έβαλε στη ζυγαριά τους New York Times και τα Νέα του Ψαροντούφεκου.

Μαίρη Γεώρτση vs Γιώτα Καρούνου (Bar)

Το περιβόητο χαρτάκι της Μαίρης που κανείς δεν έμαθε τι έγραφε και το «τσουτσέκι» που κόλλησε σαν παρατσούκλι στη Γιώτα έγιναν πηγές ατέρμονων συζητήσεων στη χρυσή εποχή των ελληνικών μεσημεριανάδικων.

Ραμόνα Βλαντή vs Αλεξάνδρα Κατσαΐτη (My Style Rocks)

Κάθε μέρα κι έναν απολαυστικό καυγά είχαμε στο περσινό My Style Rocks, πάντα με τη Ραμόνα στο επίκεντρο, η οποία θεωρούσε ότι έχει περισσότερο στιλ και γνώσεις styling από τους κριτές, και το έδειχνε συχνά με κλάματα, θυμούς και ξεσπάσματα όπως το παραπάνω.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v