Οι πιο κολληματικές σειρές του Netlfix τώρα

Ξεδιαλέξαμε τις πιο κολληματικές σειρές του Netflix και σου εξηγούμε τους λόγους, για τους οποίους πρέπει να μπουν άμεσα στη watchlist σου.
Οι πιο κολληματικές σειρές του Netlfix τώρα
Η πλατφόρμα της καρδιάς μας (το Netflix ντε!) συνεχίζει να ανανεώνει κάθε μήνα τις σειρές του με αποτέλεσμα οι επιλογές μας να πληθαίνουν για ένα καναπεδάτο ή κρεβατάτο λιώσιμο (όπως βολεύεται κανείς, εμείς εδώ δεν κρίνουμε).

Για αυτό σου παρουσιάζουμε τις πιο κολληματικές σειρές που παίζουν τώρα στο Netflix, πριν από σένα για σένα.

H Πρόεδρος (2021, 1 σεζόν)



Η σειρά "Η Πρόεδρος" έχει κεντρική ηρωίδα τη δρα Τζι-Γουν Κιμ (Σάντρα Ο) που προσπαθεί να αντεπεξέλθει στον νέο της ρόλο ως πρόεδρου του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας στο ξακουστό Πανεπιστήμιο του Πέμπροουκ. Η Τζι-Γουν έρχεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες δυσκολίες ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του τμήματος και ως ένα από τα λίγα μέλη του προσωπικού μη ευρωπαϊκής καταγωγής.

Ήρθε η ώρα να υποκλιθούμε για άλλη μια φορά στο αστείρευτο ταλέντο της Σάντρα Ο, σε τούτο το καλογραμμένο δράμα με τις κωμικές πινελιές που βλέπεται απνευστί.

Brand New Cherry Flavor (2021, 1 σεζόν)



Το “Brand New Cherry Flavour” λέει την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που έχει όνειρο να γίνει μεγάλη σκηνοθέτιδα στο Λος Άντζελες. Δεδομένου ότι δεν έχει παρακολουθήσει ή διαβάσει ποτέ μια ιστορία τρόμου, δέχεται μια πρόταση από μία μυστηριώδη γυναίκα που κουβαλάει ένα γατάκι. Η πρόταση αυτή επιτρέπει στη νεαρή γυναίκα να εκδικηθεί όποιον θέλει. Φυσικά, αυτό την οδηγεί ξεκάθαρα σε ένα σκοτεινό ψυχεδελικό λαβύρινθο γεμάτο σεξ, μαγεία και εκδίκηση.

Βιντεοκλιπάδικη σκηνοθεσία, τριπαριστό μοντάζ και μπόλικη 90ίλα συνθέτουν μια από τις εκπλήξεις της χρονιάς.

Hit and Run (2021, 1 σεζόν)



Το "Hit & Run" είναι μια καθηλωτική σειρά μυστηρίου που περιστρέφεται γύρω από την άνευ όρων αγάπη ενός άντρα για τη δολοφονημένη σύζυγό του, αλλά και τη σκοτεινή πορεία που ακολουθεί για να ξεσκεπάσει με κάθε τίμημα την αλήθεια πίσω από τον θάνατό της.

Σασπένς αγωνία και μπόλικα cliffhangers στήνουν μια τίμια κι εξίσου κολληματική σειρά, που πρέπει να μπει επειγόντως στη watchlist σου.

New Amsterdam (2018- 2021, 4 σεζόν)



Βασισμένη στην αυτοβιογραφία του πραγματικού Dr. Eric Manheimer με τίτλο «Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital», η σειρά ακολουθεί τον Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold) στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα νοσοκομείο το οποίο θα έχει ως προτεραιότητα τους ασθενείς του, δηλαδή τους κατοίκους της Νέας Υόρκης και πολύ συχνά ανθρώπους χωρίς ιατρική ασφάλεια ή οικονομική ευχέρεια.

Εκεί που ο House συναντά το Grey’s Anatomy το New Amsterdam φτιάχνει το πιο εθιστικό ιατρικό δράμα των τελευταίων ετών.

Masters of the Universe Revelations (2021, 1 σεζόν)



Το Masters of The Universe είχε δώσει μια βαρβάτη μουσκουλάτη υπερσυμπαντική δόση στα παιδικά μας χρόνια και πάντα θα το ευχαριστούμε για αυτό. Φέτος ο Kέβιν Σμιθ (η τυπάρα που έφτιαξε το Clerks και το Chasing Amy ανάμεσα σε πολλά άλλα) αποφάσισε να μας δώσει ένα δυστοπικό σίκουελ γυρισμένο στην Eternia με πιο ενήλικο χιούμορ και πιο τσαλαπατημένους από τη ζωή χαρακτήρες και θα τον ευχαριστούμε αιώνια για αυτό.

Start Up (2016-2018, 3 σεζόν)



To Start Up είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά, που (δεν) έχει πέσει ακόμη στην αντίληψή σου και αυτό πρέπει να αλλάξει πάραυτα. Ο Μπεν Κετάι δημιούργησε μια από τις πιο καλογραμμένες και σαγηνευτικά βίαιες σειρές που είδαμε στη μεγάλη οθόνη κι είναι τιμή του και καμάρι του. Η κεντρική ιστορία παρακολουθεί τρεις outsiders προβληματικούς χαρακτήρες οι οποίοι προσπαθούν να βρουν χρηματοδότηση για μια εταιρεία κρυπτονομίσματος.

Ωστόσο, εν ριπή οφθαλμού τα πράγματα θα πάρουν μια Breaking Bad τροχιά κι οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με ανατριχιαστικούς εφιάλτες που γίνονται πραγματικότητα, βουτώντας στα αχαρτογράφητα νερά του dark web, της παρανομίας και των εν ψυχρώ δολοφονιών την ώρα που ένας fbi agent τους κυνηγά ανηλεώς (εδώ ο Μάρτιν Φρίμαν πετά επιτέλους την προβιά του Γουότσον και του Μπίλμπο Μπάγκινς).

Αξίζει να τη δεις μόνο και μόνο για την Once in a lifetime ερμηνεία του Έντι Οντέντζι που υποδύεται τον Αϊτινό μικρομαφιόζο, με τρόπο σπαρακτικά αληθινό.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v