Σούπερ καλοκαιρινές σειρές στο Netflix

Ψάχνεις σειρές για να λιώσεις στις διακοπές σου; Σου έχουμε ό,τι καλύτερο παίζει στο Netflix αυτή την περίοδο.
Σούπερ καλοκαιρινές σειρές στο Netflix
Εκτός από ποτάρες, βουτιές, χαβανέζικα πουκάμισα και συνεχές ψέκασμα με αντηλιακό στο λιοπύρι, διακοπές είναι και άραγμα μπροστά στην οθόνη για να δεις τις αγαπημένες σου σειρές. Βλέπεις, η δουλειά κι οι υποχρεώσεις σε έχουν αφήσει στα μισά της σεζόν και πρέπει κάποια στιγμή να την τελειώσεις. Παράλληλα, ψάχνεις να βρεις και την επόμενη σειρά, με την οποία θα κολλήσεις καλοκαιριάτικα. Μην ανησυχείς ωστόσο, εδώ είμαστε εμείς να δώσουμε ώθηση στο καλοκαιρινό σου λιώσιμο, προτείνοντας τις καλύτερες σειρές που παίζουν στο Netflix αυτή τη στιγμή.

Λουπέν (2021, 2 σεζόν)



Ο πιο γνωστός Ευρωπαίος λωποδύτης, σκάει στις οθόνες μας για να μας σερβίρει τις περιπέτειες του Ασάν Ντιόπ. Θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του κι είναι έτοιμος να φτάσει μέχρι τέλους για να τα καταφέρει, αφού θα συγκρουστεί με την αστυνομία και την πιο ισχυρή οικογένεια της χώρας.

Ο Ομάρ Σι βρίσκει τον καλύτερο ρόλο της καριέρας του, σε μια από τις διασκεδαστικές ευρωπαϊκές περιπέτειες των τελευταίων χρόνων. Καταιγιστικός ρυθμός, ανατροπές επί ανατροπών, διασκεδαστικό σενάριο κι ένας πρωταγωνιστής που δεν γίνεται παρά να λατρέψεις. Μόλις τελειώσεις τις δύο σεζόν της, είναι βέβαιο πως θα τρέξεις να αγοράσεις όλα τα βιβλία με ήρωα τον  Αρσέν Λουπέν.

The Bold Type (2017-2021, 5 σεζόν)



Σε ένα γυναικείο περιοδικό στη Νέα Υόρκη τρεις millennial διαχειρίζονται καριέρα, έρωτα, φιλία και ζωή στη μεγάλη πόλη, ενώ προσπαθούν να βρουν τη φωνή τους. Σε πρώτη ανάγνωση το βασικό στόρι της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια από τα κορίτσια της γενιάς της, μοιάζει μια μίξη του Sex and the City και του Girls της Λένα Ντάναμ.

Ωστόσο το Bold Type δεν κοπιάρει τα παραπάνω, μεταφέροντας τα στο σήμερα. Αντίθετα είναι μια ευχάριστη και δροσερή πρόταση με αξιοπρεπέστατο σενάριο και τρεις βασικούς καλοδουλεμένους χαρακτήρες που δεν κωλώνουν να κοιτάξουν την εποχή που ζούμε κατάματα, φέρνοντας στα φεμινιστικά τους μέτρα. Βλέπεται απνευστί.

Elite (2018-…, 4 σεζόν)



Η φάση στο Elite αρχίζει να ξεφεύγει όταν τέσσερις μαθητές της εργατικής τάξης γράφονται σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας. Εκεί ξεκινάνε συγκρούσεις, έρωτες, δολοπλοκίες κι άλλα τέτοια σαπουνοπερικά που οδηγούν σε έναν φόνο.

Η ισπανική σειρά του Netflix μπορεί να πατά στα τηλεοπτικά νερά της λατινοαμερικάνικης σαπουνόπερας, ωστόσο το κάνει με έναν τόσο εθιστικό και καλογυαλισμένο τρόπο, που δεν ξεκολλάς τα μάτια σου από πάνω της. Η 4η σεζόν μόλις κυκλοφόρησε, επομένως καλή σου θέαση.

Sex/ Life (2021, 1 σεζόν)



Μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές που έβγαλε ποτέ το Netflix είναι η προβοκατόρικη σαπουνόπερά του, Sex/Life. Στη σειρά βλέπουμε το τολμηρό ερωτικό παρελθόν μιας παντρεμένης γυναίκας το οποίο έρχεται στην επιφάνεια όταν ο πρώην της εμφανίζεται ξανά στη ζωή της κι εκείνη τον φαντασιώνεται διαρκώς. Πατώντας στα ερεθιστικά βήματα του Fifty Shades of Grey, αλλά και στα αφηγηματικά μοτίβα της λατρεμένης ένοχης απόλαυσης, που λέγεται You, το Sex\Life θα σε ιντριγκάρει όσο χρειάζεται για να δεις όλα τα επεισόδια μονοκοπανιά.

On Becoming A God in Central Florida (2019, 1 σεζόν)



Η Κρίσταλ Σταμπς είναι μια απλή υπάλληλος στην Κεντρική Φλόριντα, η οποία θα αναρριχηθεί με γοργούς ρυθμούς στην κορυφή μιας χρηματοπιστωτικής εταιρείας που δουλεύει με το σύστημα της πυραμίδας. Χρόνια πριν η ίδια εταιρεία που μοιάζει περισσότερο με απονενοημένη θρησκευτική σέχτα, είχε αφήσει την οικογένεια της Κρίσταλ αδέκαρη.

To On Becoming A God in Central Florida είναι ένα από εκείνα τα διαμαντάκια που ποτέ δεν κέρδισαν την αναγνώριση που τους άξιζε. Μια κατάμαυρη κωμωδία που ποδοπατά τα ιερά και όσια του περιβόητου American Dream, η οποία σηματοδοτεί τη θριαμβευτική τηλεοπτική επιστροφή της Κίρστεν Ντανστ.

Start Up (2016-2018, 3 σεζόν)



To Start Up είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά, που (δεν) έχεις δει μέχρι σήμερα. Ο Μπεν Κετάι δημιούργησε μια από τις πιο καλογραμμένες και σαγηνευτικά βίαιες σειρές που είδαμε στη μεγάλη οθόνη. Στο επίκεντό της, βρίσκονται τρεις outsiders προβληματικοί χαρακτήρες οι οποίοι προσπαθούν να βρουν χρηματοδότηση για μια εταιρεία κρυπτονομίσματος.

Γρήγορα τα πράγματα θα πάρουν μια Breaking Bad τροχιά κι οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με ανατριχιαστικούς εφιάλτες που γίνονται πραγματικότητα, βουτώντας στα αχαρτογράφητα νερά του dark web, της παρανομίας και των εν ψυχρώ δολοφονιών την ώρα που ένας fbi agent τους κυνηγά ανηλεώς (εδώ ο Μάρτιν Φρίμαν πετά επιτέλους την προβιά του Γουότσον και του Μπίλμπο Μπάγκινς).

Αν τη δεις και δεν υποκλιθείς στην ανατριχιαστική ερμηνεία του Έντι Οντέντζι που υποδύεται τον Αϊτινό μικρομαφιόζο, τότε δεν έχεις πονεμένη ψυχούλα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v