ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κλισέ ρόλοι σε ταινίες πορνό μέρος Β

Ο ξαναμμένος γιατρός, η sexy γραμματέας, η μητριά που σε βλέπει με άλλο μάτι, κι οι υπόλοιποι κλισέ ρόλοι που βλέπουμε συνέχεια σε ταινίες πορνό.

Κλισέ ρόλοι σε ταινίες πορνό μέρος Β

Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Αυτοί που έχουν δει αρκετές ταινίες πορνό στη ζωή τους κι εκείνοι που δεν το παραδέχονται. Δεν μας ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία ανήκεις, άλλωστε δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε. Ακόμη κι αν έχεις επιδερμική σχέση με το άθλημα, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως τα σενάρια στις ταινίες πορνό μπάζουν περισσότερο κι από σκηνή χιπστερά που πήγε πρώτη φορά για κάμπινγκ.

Οι ηθοποιοί καλούνται να ερμηνεύσουν τελείως κλισέ ρόλους γιατί πολύς κόσμος χρειάζεται και μια άλφα υπόθεση για να διεγερθεί. Είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα στο θέμα με μεγάλη επιτυχία , ωστόσο άνθρωποι είμαστε και ξεχάσαμε να αναφέρουμε κάποιους στάνταρ πορνό-ρόλους που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε. Επανερχόμαστε λοιπόν για να διορθώσουμε το λάθος μας.

Ο ξαναμμένος γιατρός

Καλό είναι να ξέρεις ότι οι γιατροί στις ταινίες πορνό δεν εξυπηρετούν όλα τα ταμεία. Την έχει πατήσει έτσι κόσμος και κοσμάκης με αποτέλεσμα να βρεθεί ανακούρκουδα με τον γιατρό, προκειμένου να πατσίσει το κόστος της επίσκεψης, αφού οι πρωταγωνιστές δεν τήρησαν τον όρκο τους στον Ιπποκράτη. Στο 95% των φιλμ του είδους επίσης οι γιατροί τεστάρουν τη λειτουργία των χαπιών σεξουαλικής διέγερσης ζητώντας βοήθεια για το καλό της επιστήμης από τους ασθενείς τους.

Η μητριά

Για κάποιο διαστροφικό λόγο οι αναζητήσεις για το fake ενδοοικογενειακό πορνό έχουν πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να γίνεται της θετής οικογένειας το κάγκελο. Ο πλέον κλισέ ρόλος του είδους είναι αυτός της μητριάς που βλέπει σαν τεκνό, το θετό τέκνο της, και προσπαθεί να του λύσει όλες τις απορίες για το Οιδιπόδειο τανάσκελα.

Η sexy γραμματέας

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε ιδιαίτερα εδώ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι στολές των sexy γραμματέων σολντάρουν σε κάθε ενημερωμένο sex-shop του πλανήτη. Η πιθανότητα να δεις ταινία πορνό χωρίς sexy γραμματέα μοιάζει μικρότερη από εκείνη του να βρεις πάρκινγκ σε ώρα αιχμής στην Κυψέλη και το Παγκράτι.

Ο υπεύθυνος casting

Άλλος ένας χιλιοφορεμένος ρόλος είναι αυτός του υπεύθυνου casting που δουλεύει με τους πρωταγωνιστές ή τις πρωταγωνίστριες πριν βγουν στο γυαλί. Κανείς ποτέ δεν έχει δει το πρόσωπο τους, αφού τους φοράνε μωσαϊκό, ενώ το μόνο που αλλάζει στο σκηνικό είναι ο καναπές.

Καλόγρια

Ο συγκεκριμένος ρόλος συναντάται κυρίως στο ευρωπαϊκό πορνό και δη, στις ιταλικές ταινίες. Ακόλαστες μοναχές κάνουν ιερωμένους, πιστούς αλλά κι άλλες μοναχές να αισθάνονται ξαναμμένοι στην τοποθεσία Μοναστήρι. Θου Κύριε!

Υδραυλικός/ Ηλεκτρολόγος

Αν το κατέχεις το άθλημα και πιάνουν τα χέρια σου στις ταινίες πορνό είναι βέβαιο πως θα πιάσεις κι άλλα πράγματα, αφού θα γίνεις εντός ολίγων λεπτών το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, για τη νοικοκυρά του σπιτιού. Αλί στους ανυποψίαστους νιπτήρες και νεροχύτες.

Διαρρήκτης

Στις ταινίες πορνό για έναν περίεργο λόγο πάντα πιάνουν τον διαρρήκτη. Αντί ωστόσο η πρωταγωνίστρια/ης να καλέσει την αστυνομία, τον ρίχνει στο κρεβάτι, προκειμένου να εκδικηθεί τον/ην σύζυγο που τον/ην είχε απατήσει καιρό πριν, αλλά όλως τυχαίως το ανακάλυψε τη μέρα της ληστείας.

Η βιβλιοθηκάριος

Στις βιβλιοθήκες των ταινιών πορνό καψώνουν με το παραμικρό, όλοι το ξέρουν αυτό. Άλλωστε το nerd είναι το νέο sexy. Έτσι το ένα πράγμα φέρνει το άλλο και βρίσκονται στο πάτωμα μπόλικες πάπυρος λαρούς μπριτάνικα κι οι πρωταγωνιστές από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2