Κέιτ Γουίνσλετ: «Είναι κακό να παίζω μια γιαγιά που κάνει οne night stand;»

Η επί γης θεότητα, Κέιτ Γουίνσλετ δεν δέχθηκε να της κόψουν ερωτική σκηνή που είχε στη σειρά «Mare of Easttown».
Κέιτ Γουίνσλετ: «Είναι κακό να παίζω μια γιαγιά που κάνει οne night stand;»

Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες σειρές της χρονιάς που διανύουμε είναι το «Mare of Easttown» που κυκλοφόρησε μέσω του HBO, συγκεντρώνοντας έως τώρα αποθεωτικές κριτικές ειδικά για το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Γκάι Πιρς και Κέιτ Γουίνσλετ. Η αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται τη Mare Sheehan, μια ντετέκτιβ σε μια μικρή, ήσυχη πόλη της Pennsylvania. Όταν αναλάβει να εξιχνιάσει την υπόθεση μιας ανθρωποκτονίας, εκείνη θα έρθει αντιμέτωπη με τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει μια τόσο κλειστή κοινωνία και θα συνειδητοποιήσει πώς τα τραύματα του παρελθόντος μπορούν να έχουν τραγικές συνέπειες στο παρόν.



Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς υπήρξε μια ερωτική σκηνή ανάμεσα στην Kέιτ Γουίνσλετ και τον συμπρωταγωνιστή της, η οποία ήταν υπεύθυνη για μια «αντιδικία» ανάμεσα στην ηθοποιό και το σκηνοθέτη της σειράς Κρεγκ Ζόμπελ.

Ο Ζόμπελ ήθελε να ρετουσαριστεί ελαφρώς η κοιλίτσα της Γουίνσλετ, όμως εκείνη έδωσε μάχη μαζί του, ώστε να μην «πειραχτεί» τίποτα. Μάλιστα η συμπαθέστατη Κέιτ, τα έβαλε και με την παραγωγή όταν παρατήρησε ότι οι στο προωθητικό υλικό της σειράς είχε πέσει ψαλίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «παιδιά ξέρω όλες τις ρυτίδες που έχω στα μάτια μου, επομένως σας παρακαλώ βάλτε τες πίσω».

Στη συνέντευξή της στους New York Times η Γουίνσλετ είπε ότι ο σύζυγός της Έντουάρντ Έιμπελ Σμιθ την ενθάρρυνε να κάνει ό,τι θέλει. «Ρώτησα τον σύζυγό μου αν είναι εντάξει με αυτό; "Είναι κακό που παίζω μια μεσήλικη γυναίκα και γιαγιά, η οποία επιδίδεται συχνά σε one night stands;" του είπα. Μου απάντησε "Κέιτ, είναι υπέροχο"», δήλωσε συγκεκριμένα η αγαπημένη μας Κέιτ.

Απλά και κατανοητά λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός έστειλε τους body shamers στην τρύπα τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v