Τέκνα που ξεπέρασαν τους διάσημους γονείς τους

Δεν είναι ένα ούτε δύο τα διάσημα τέκνα που τα κατάφεραν καλύτερα από τους γονείς τους αφού έγιναν λαμπρά αστέρια της showbiz.
Τέκνα που ξεπέρασαν τους διάσημους γονείς τους

Κάθε οικογένεια έχει το καμάρι της, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ωστόσο είναι κάποια παιδιά που τα πηγαίνουν τόσο καλά στη ζωή τους που ξεπερνούν σε δόξα, χρήμα και φήμη τους ήδη διάσημους γονείς τους. Αρχικά να τους πούμε ότι τους βγάζουμε το καπέλο γιατί μόνο εύκολο δεν είναι να χωρέσεις στα παπούτσια ενός επιτυχημένου γονέα ειδικά τη στιγμή που όλοι θα σε συγκρίνουν μαζί του. Έπειτα, αν μας διαβάζουν ας στείλουν και σε εμάς καμία συμβουλή, μπας και σταματήσει η μάνα μας να περηφανεύεται σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για τον αδερφό μας που έγινε σημαιοφόρος στην τρίτη δημοτικού.

Μάιλι Σάιρους- Μπίλι Ρέι Σάιρους



Το κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στο Hanna Montana κατάφερε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες popstars του πλανήτη ενώ πρωταγωνιστεί συχνά πυκνά σε κάθε σκανδαλοθηρική εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της με θέμα τα καμώματά της. Κόρη του διάσημου τραγουδιστή της country Μπίλι Ρέι Σάιρους η μικρή Μάιλι μπήκε από μικρή στα χωράφια της showbiz κι έσπειρε μια σπουδαία καριέρα με αμέτρητα βραβεία και δεκάδες hits που είναι δεδομένο ότι θα ζήλευε μέχρι κι ο πατέρας της.

Ενρίκε Ινγκλέσιας- Χούλιο Ινγκλέσιας



Ο Χούλιο Ινγκλέσιας ήταν το μεγαλύτερο όνομα που έβγαλε η latin pop σκηνή μέχρι που εμφανίστηκε στα δρώμενα ο γιος του. Ο πατέρας Χούλιο κατείχε το ρεκόρ πώλησης περισσότερων δίσκων στο είδος, όμως ο Ενρίκε κατάφερε να τον ξεπεράσει κάνοντας τεράστια καριέρα και στην Αμερική εκτός από τις ισπανόφωνες χώρες που όλοι οι άντρες της οικογένειας λατρεύονταν σα θεοί. Όσοι το έχουν κουνήσει με το Bailamos ξέρουν, επομένως να τους εμπιστεύεσαι.

Κιμ Καρντάσιαν- Ρόμπερτ Καρντάσιαν



Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν ήταν ένας από τους πιο επιφανείς και διάσημους Αμερικανούς δικηγόρους της γενιάς του. Όλοι τον θυμούνται επειδή βρισκόταν στην υπερασπιστική ομάδα του Ό Τζέι Σίμσον σε μια από τις διασημότερες δίκες της τηλεοπτικής ιστορίας. Η κόρη του Κιμ ωστόσο κατάφερε να γίνει ένας από τους πλέον διάσημους ανθρώπους σε όλη τη γη, χωρίς κανείς να γνωρίζει ακριβώς τι κάνει. Επιχειρηματίας, μοντέλο, ινφλουένσερ στοκάρει εκατομμύρια δολάρια καθημερινά και εξώφυλλα σε όλα τα περιοδικά του πλανήτη. Όπως λέει κι η ίδια «Not bad for a girl with no talent».

Ατζελίνα Τζολί- Γιον Βόιτ



Ο «Καουμπόι του Μεσονυχτίου» Γιον Βόιτ είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς του, όπως μαρτυρούν το Όσκαρ ‘A Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε για την ερμηνεία του στο Coming Home κι οι τρεις Χρυσές Σφαίρες που έχει στο ενεργητικό του. Κι όμως η κόρη του, Ατζελίνα Τζολί κατάφερε να γίνει πιο διάσημη από αυτόν, στρέφοντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο για τις ερμηνείες της όσο και για την προσωπική της ζωή και το σπουδαίο φιλανθρωπικό της έργο. Φιγουράρει πολύ ψηλά στους καλοπληρωμένους ηθοποιούς ενώ κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι κι ευλογία για τους παπαράτσι του πλανήτη.

Μπεν Στιλερ- Τζέρι Στίλερ



Ο Τζέρι Στίλερ ήταν ένας από τους πλέον θρυλικούς κωμικούς ηθοποιούς των 50s και των 60s με την καριέρα του να απογειώνεται όταν ερμήνευσε τον Frank Constanza στο Seinfeld. Ο γιος του Μπεν Στίλερ έμελλε να ξεπεράσει τον πατέρα καθώς έγινε ένας από τους πλέον επιδραστικούς κωμικούς ηθοποιούς των τελευταίων χρόνων παίζοντας σε διαμαντάκια όπως το Zoolander το Tropic Thunder και το Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη ανάμεσα σε άλλα. Πατέρας και γιος παίξανε ευτυχώς μαζί στο τέρμα αδικημένο The Heartbreak Kid των αδερφών Φαρέλι.

Τζένιφερ Άνιστον- Τζέιμς Άνιστον



Τη χρυσή περίοδο της σαπουνόπερας ο Τζων Άνιστον (άλλαξε το ελληνικό του όνομα που ήταν Γιάννης Αναστασάκης) ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του Victor Kyriakis στο Days of Our Lives του NBC. Αρκετά χρόνια αργότερα η κόρη του επελέγη για να συμμετάσχει στην πιο επιτυχημένη ίσως αμερικανική σειρά όλων των εποχών. Κάπως έτσι εμφανίστηκε στις ζωές μας η Ρέιτσελ στα Φιλαράκια δίνοντας μια τεράστια ώθηση στην καριέρα της Τζένιφερ Άνιστον που έγινε ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους που εμφανίστηκε ποτέ μπροστά από το τηλεοπτικό γυαλί, με τον μπαμπά της να καμαρώνει παρότι φυσικά ξεπέρασε κατά πολύ τη φήμη του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v