Κλισέ ρόλοι σε ταινίες πορνό

Η sexy νοσοκόμα, ο fake ταρίφας, το pool boy κι όλοι οι άλλοι κλισέ ρόλοι που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στις ταινίες πορνό.
Κλισέ ρόλοι σε ταινίες πορνό
Δεν χρειάζεται να δεις πολλές ταινίες πορνό για να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι έχουν περισσότερα κλισέ κι από ρομαντικές κομεντί του Hollywood. Κι όντως μπορεί στο τέλος να μην παντρεύονται στη συγκεκριμένη κατηγορία ταινιών, αλλά πριν φτάσουν στο κρεβάτι, ή στο αυτοκίνητο, έχουν ερμηνεύσει κάποιους στάνταρ ρόλους προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ανύπαρκτη σεναριακή πλοκή. Σε αυτούς θα αναφερθούμε παρακάτω λοιπόν με την ελπίδα- εκτός από πιο πικάντικες, οι επόμενες ταινίες πορνό που θα κυκλοφορήσουν να είναι και λίγο πιο ευφάνταστες.

Ο fake ταρίφας

Αν δεις να τριγυρνά στη γειτονιά σου, ένα ταξί με κάμερες που δεν έχει τον Τσουβέλα οδηγό, αλλά αντίθετα γραμμένο με τεράστια γράμματα το fake στις πόρτες του, καλύτερα να περιμένεις να πάρεις τον επόμενο ταρίφα, γιατί με τον συγκεκριμένο μάλλον θα χρειαστεί να πληρώσεις με άλλο τρόπο την κούρσα. Υπέρ-κλισέ ρόλος που έχει φτιάξει ολόκληρη σχολή ο fake ταρίφας αναλαμβάνει να σε πάει στον προορισμό σου, χωρίς λεφτά αρκεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να τον ευχαριστήσεις αναλόγως. Επίσης φαίνεται ότι «βρωμάει» το πράγμα, γιατί ποτέ δεν σου αναλύει το συνταξιοδοτικό ούτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον κορωνοϊό.

Η sexy νοσοκόμα

Στις περισσότερες ταινίες πορνό κάτι θα πάει στραβά και θα καταλήξεις στο νοσοκομείο για να σε περιθάλψουν. Εκεί θα αναλάβει βάρδια μια νοσοκόμα έτοιμη να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να ανακάμψει ο ασθενής και να ανέβει η «διάθεσή» του. Κι αν δεν ξέρει από βελόνες κι από φάρμακα, καλή καρδιά να υπάρχει κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Pool Boy εσείς προσλάβατε;

Κάθε κυρία της καλής κοινωνίας, έχει μια πισίνα ανάλογη του διαμετρήματος της για να λιάζεται συνήθως τσίτσιδη καλοκαίρι και χειμώνα. Δίπλα της περιφέρεται νταβρατισμένο ημίγυμνο pool boy που έχει επιφορτιστεί να ξεφυλλιάζει το νερό της πισίνας και να απλώνει αντηλιακό στην κυρία του σπιτιού όπου εκείνη του ζητήσει. Το ένα πράγμα φέρνει το άλλο και σύντομα, θα βρεθούν κι οι δυο ανακούρκουδα. Μόλις τελειώσουν είναι σίγουρο ότι το Pool boy θα μαζέψει τρέχοντας τα ρούχα του και θα φύγει όπως κι όπως για να μην πέσει μούρη με μούρη με το αφεντικό και σύζυγο της κυρίας που πάντα φτάνει από το ταξίδι του, 1 λεπτό μετά την κορύφωση γιατί ξέρει από καλό συγχρονισμό.

Ο πιτσαδόρος χτυπάει πάντα δύο φορές

Άνθρωπος είσαι κάποια στιγμή θα πεινάσεις δίχως να έχεις μαγειρέψει, το καταλαβαίνουμε. Ωστόσο το 99,9% των παραγγελιών φαγητού στις ταινίες πορνό εξυπηρετούνται από προικισμένους πιτσαδόρους και μόνο. Ούτε Burger, ούτε σουβλάκια, ούτε ένα ασιατικό βρε αδερφέ ή ένα λαδερό να λιγδώσει και το αντεράκι τους. Κλασικά ο πιτσαδόρος θα χτυπήσει το κουδούνι και θα βγάλει την κοπέλα από το ντουζ, φορώντας ελάχιστα, ενώ ποτέ δεν υπάρχουν ψιλά στο σπίτι για το φιλοδώρημα του εργαζομένου. Δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά για τη συνέχεια, μεγάλο παιδί είσαι.

Η μαμά του κολλητού, είναι εδώ για σένα

Όταν είσαι μικρότερος σε ηλικία είναι σίγουρο ότι έχεις μια παραπάνω αδυναμία στην milf κατηγορία όπως έχουν αποδείξει έρευνες, ενοικιάσεις ταινιών παλαιότερα αλλά και τα search tools του browser που χρησιμοποιείς. Ας μη γελιόμαστε για όλα αυτά ευθύνονται κυρίως οι ταινίες πορνό που πραγματεύονται συνεχώς το κλασικό στόρι του μαντράχαλου φίλου που σεξουαλίζεται με τη χυμώδη μαμά του κολλητού του, όταν εκείνος παίζει Playstation ή κάνει τα μαθήματά του.

Της θετής οικογένειας το κάγκελο

Οι «κατηγορίες» της stepmom (Θετής μητέρας) και της stepsister (θετής αδερφής) συγκεντρώνουν σίγουρα περισσότερες αναζητήσεις για κάποιο διαστροφικό λόγο σίγουρα τα τελευταία χρόνια κι επιβεβαιώνουν ότι σε κάθε θετή οικογένεια που εμφανίζεται σε ταινία πορνό γίνεται της οικογενειακής ιστορίας το κάγκελο, αφού χάνει η μάνα το παιδί και το βρίσκει με την αδερφή του τανάσκελα.

Η νταντά ξέρει και την εμπιστευόμαστε

Δεν υπάρχει ζευγάρι σε ταινία πορνό που να μην έχει εμπιστευτεί τη φύλαξη του παιδιού τους σε μια νεαρή μπέιμπι σίτερ τη φύλαξη του παιδιού του και την τόνωση της ερωτικής ζωής του ,αφού το παιδί σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην πραγματικότητα κοιμάται μόνιμα. Καλύτερα δηλαδή για να μην έχει στοιχειωτικές αναμνήσεις όσο μαμά, μπαμπάς ή και οι δύο κάνουν δουλίτσα με τη μπέιμπι σίτερ.

Κύριε καθηγητά θα με τιμωρήσετε;

Οι σχολικές τάξεις στις ταινίες πορνό θυμίζουν λίγο το Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα μιας και τους μαθητές υποδύονται ως επί τω πλείστων 30ρηδες που στην πραγματικότητα είναι συνομήλικοι με τους καθηγητές. Η διαφορά έγκειται στο ότι οι καθηγητές χρησιμοποιούν την τιμωρητική μαθητική μέθοδο, έτοιμοι ανά πάση στιγμή να τις βρέξουν, σε όσους δεν έχουν έρθει κατάλληλα προετοιμασμένοι/ες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v