H Eλένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση

Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή ανακοίνωσε το Mega με την «Ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης» να προστίθεται στο δυναμικό του σταθμού.
H Eλένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση
Εννιά μήνες έχουν περάσει περίπου από όταν η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό, από το στούντιο της εκπομπής της στον Alpha μέσα σε ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση. Το αντίο της ωστόσο δεν ήταν οριστικό όπως φαίνεται, μιας κι η «Ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης» βρήκε νέα στέγη στο Mega, στο οποίο θα μπορούμε να την παρακολουθούμε στο νέο πρόγραμμα του καναλιού.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Mega:

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v