Κλέψανε 15.000 ευρώ από αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ένα τραγελαφικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Ψυχικό, όταν αστυνομικός κατήγγειλε ότι του κλέψανε 15.000 ευρώ μέσα από το αστυνομικό τμήμα.
Κλέψανε 15.000 ευρώ από αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα
Βγαλμένο από τα καλύτερα επεισόδια του Αστυνόμου Σαΐνη ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ψυχικό κι έφερε στο φως την καταγγελία αστυνομικού που ισχυρίζεται ότι του έκλεψαν 15.000 ευρώ, μέσα από το γραφείο του στο αστυνομικό τμήμα.

Με βάση τα όσα δηλώνει έως τώρα ο αστυνομικός, σε ένα κοινόχρηστο συρτάρι το οποίο ωστόσο κλείδωνε μάζευε τα τελευταία χρόνια χρήματα, τα οποία είχαν φτάσει λίγο πολύ το ποσό των 15.000 ευρώ.

Εδώ και τρεις εβδομάδες με βάση τους ισχυρισμούς του αστυνομικού που υπηρετούσε στο τμήμα ασφαλείας του Ψυχικού, εκείνος βρισκόταν σε υπηρεσίες εκτός τμήματος. Όταν επέστρεψε στο τμήμα διαπίστωσε με έκπληξη του ότι το συρτάρι ήταν παραβιασμένο κι ανοιχτό και τα χρήματα είχαν κάνει φτερά. Ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό στην … αστυνομία και την έρευνα έχει αναλάβει πλέον η ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είχε κανένας άλλος αντικλείδι για το συγκεκριμένο συρτάρι, παρόλα αυτά η κλειδαριά στάλθηκε στα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαλευκανθεί εάν πρόκειται για διάρρηξη και αν υπάρχουν αποτυπώματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v