«Σπίτι με τον Βαλεντίνο»: Αφιέρωμα με ρομαντικές ταινίες στο ΕΡΤΦΛΙΞ

Το Ertflix προσαρμόζει το πρόγραμμά του στον Άγιο Βαλεντίνο, προσφέροντας στο κοινό εξαιρετικές ρομαντικές ταινίες για να παρακολουθήσουν το ΣΚ.
«Σπίτι με τον Βαλεντίνο»: Αφιέρωμα με ρομαντικές ταινίες στο ΕΡΤΦΛΙΞ
Αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος δεν θα μοιάζει με τους προηγούμενους, το ξέρουμε. Ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι κι ο τελευταίος, που θα περάσουμε με το ταίρι μας εν μέσω Lockdown και περιορισμών στις μετακινήσεις. Για αυτό τον λόγο επιβάλλεται το σαββατοκύριακο που μας έρχεται να το ρίξουμε στις ρομαντικές ταινίες ένεκα της κατάστασης. Είναι σημαντικό λοιπόν να ξέρεις ότι το Ertflix πρόσθεσε στο πρόγραμμά του, μια σειρά από καλές ρομαντικές ταινίες σε μια νέα κατηγορία που έχει τον εμπνευσμένο τίτλο «Σπίτι με τον Βαλεντίνο»

Τσέκαρε λοιπόν τι θα μπορούσες να δεις το προσεχές ΣΚ!

Autumn In New York



Ρίτσαρντ Γκιρ και Γουινόνα Ράιντερ σε ρομαντική κομεντί. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο; Εκείνος, ένας γοητευτικός και επιτυχημένος σεφ γνωστού εστιατορίου της Νέας Υόρκης με πολλές κατακτήσεις. Εκείνη του κλέβει την καρδιά κι όταν αρρωστήσει αιφνιδίως θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει.

Hope Springs



Κι οι 50ρηδες έχουν ψυχή κι ερωτεύονται. Μετά από δεκαετίες έγγαμου βίου, η Κέι (Μέριλ Στριπ) αισθάνεται την ανάγκη να αναζωπυρώσει το πάθος με τον πεισματάρη και εργασιομανή σύζυγό της, Άρνολντ (Τόμι Λι Τζόουνς). Βάζουν λοιπόν μπρος ένα ταξίδι μπας και βρουν τη χαμένη φλόγα του έρωτα τους. Δίδυμο εγγύηση, τίμια κομεντί

Βurton & Taylor



Ο Ρίτσαρντ Μπάρτον (Ντομινίκ Γουέστ) κι η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Έλενα Μπόναμ Κάρτερ) ερωτεύτηκαν ολοκληρωτικά, παθιασμένα, ακραία. Η σχέση του κι ο αξέχαστος έρωτας τους δείχνει περίτρανα ότι κι οι σταρ χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, όταν ερωτευτούν. Ωραίο biopic του Ρίτσαρντ Λάξτον.

Fly Me to the Moon

 



Η Νταϊάν Κρούγκερ πρωταγωνιστεί σε μια ανάλαφρη κι ανέμελη κομεντί γαλλικής παραγωγής. Είναι η Iζαμπέλ κι είναι ερωτευμένη με τον Πιέρ, τον άντρα των ονείρων της. Δεν σκοπεύει όμως να τον παντρευτεί, γιατί η οικογένειά της ταλαιπωρείται από μια παράξενη κατάρα που διαλύει όλους τους πρώτους γάμους των μελών της. Διαλέγει λοιπόν τον πρώτο τυχόντα για να φορέσει την κουλούρα και να σπάσει την κατάρα της οικογένειάς της. Τα πράγματα όμως όπως αντιλαμβάνεσαι πάνε κατά διαόλου.

The Best of Me

Τhe Best of Me

Ο Ντόσον και η Αμάντα, δύο πολύ ερωτευμένοι νέοι στο σχολείο που χώρισαν με δραματικό τρόπο. Όπως φαντάζεσαι θα ξαναβρεθούν και θα ξαναχτυπήσει ο έρωτας τους. Για αυτό θα προσπαθήσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Βλέπεται πολύ ευχάριστα κυρίως χάρη στα έξυπνα μουτράκια των Τζέιμς Μάρσντεν και η Μισέλ Μόναγκαν που πρωταγωνιστούν.

The Human Stain



Βιβλίο του Φίλιπ Ροθ που μεταφέρεται στο σινεμά με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς δεν γίνεται να μην είναι καλό. Στο τέλος της δεκαετίας του '90 και ενώ έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο Κλίντον-Λεβίνσκι, o καθηγητής Φιλολογίας Κόουλμαν Σιλκ (Άντονι Χόπκινς), παραιτείται από τη θέση του όταν κατηγορείται άδικα για ρατσιστικά σχόλια απέναντι σε δύο Αφροαμερικανούς μαθητές του. Η γυναίκα του πεθαίνει και εκείνος τα φτιάχνει με την 40χρονη καθαρίστρια Φόνια Φάρλεϊ (Νικόλ Κίντμαν). Όμως το παρελθόν της νέας του ερωμένης δεν τον αφήνει ήσυχο σε ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ με εξαιρετικές ερμηνείες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v