Ποιοι είναι οι φετινοί παίκτες του Survivor;

Επειδή σας νοιάζει και μας νοιάζει, παρουσιάζουμε τους φετινούς συμμετέχοντες στο δημοφιλές reality επιβίωσης.
Ποιοι είναι οι φετινοί παίκτες του Survivor;
Το Μπάτσελορ τελείωσε, το ίδιο και το GNTM όμως η ελληνική τηλεόραση δεν μας αφήνει ξεκρέμαστους. Το Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και εμείς ρίχνουμε μια σύντομη ματιά στο ποιόν των φετινών συμμετεχόντων.

Διάσημοι

Ελίζαμπεθ Ελέτσι, 37 ετών, Δημοσιογράφος

H νέα «μεταγραφή» για την ομάδα των «Διασήμων» έχει καταγωγή από τη Νιγηρία, σπούδασε δημοσιογραφία, έχει δουλέψει σε τηλεοπτικές παραγωγές ενώ παράλληλα τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς. 



Μιχάλης Αρναούτης, 41 ετών, Πυγμάχος

Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike και έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Βρίσκεται στα ρινγκ κοντά τρεις δεκαετίες που δεν το λες και λίγο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by "Mighty" Mike Arnaoutis (@mikearnaoutis)



Άννα Μαρία Βέλλη, 30 ετών, Ηθοποιός/ Youtuber

Στο youtube θα τη βρείτε ως Ami Yami, έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.



Ελευθερία Ελευθερίου, 31 ετών, Τραγουδίστρια

Κατάγεται από την Κύπρο, έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2012 στην Eurovision με το “Aphrodisiac”. Αν κρίνουμε από την εμφάνισή της, είναι και η ίδια αρκετά αφροδισιακή.



Πάνος Καλλίδης, 43 ετών, Τραγουδιστής

Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε δημοφιλής καλλιτέχνης και στις πίστες της Αθήνας. Κάθε μπουζουκόβιος που σέβεται εαυτόν έχει σπάσει πιάτα στον Καλλίδη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Πανος Καλιδης (@panoskalidis)



Περικλής Κονδυλάτος, 41 ετών, Σχεδιαστής κοσμημάτων

Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του χειροποίητου κοσμήματος, τις οποίες έχουν φορέσει σταρ όπως η Lady Gaga και η Mindy Kaling.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pericles Kondylatos (@pkondylatos)



Γιώργος Κοψιδάς, 45 ετών, ηθοποιός

Aποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών και έχει παίξει σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Θα πήξει στο ρύζι στο νησί δηλαδή.



Αγγελική Λάμπρη, 45 ετών, Ηθοποιός

Σπούδασε υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, ενώ η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Η διασημότητα ήρθε όταν έπαιξε τον ρόλο της Αγγέλας στο «Πάρα πέντε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aggelikilampri (@aggelikilampri_official)



Αλέξης Παππάς, 34 ετών, Ηθοποιός

Σπούδασε ηλεκτρολόγος, συνέχισε ως ηθοποιός και μοντέλο και έχει περάσει από τις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.



Κάτια Ταραμπάνκο, 24 ετών, Μοντέλο

Το μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία, έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία και πέρσι αναδείχτηκε νικήτρια του GNTM μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου αφού «μπλόκαρε» το σύστημα ψηφοφορίας.



Τριαντάφυλλος, 43 ετών, Τραγουδιστής/Συνθέτης

O δημοφιλής τραγουδιστής έχει στο ενεργητικό του δέκα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά. Αγαπημένο μας το «μην με τρυπάς, σαν το τριαντάφυλλο».

Μαχητές

Γιώργος Ασημακόπουλος, 29 ετών, fashion designer

Ο κύριος «φέτες» του φετινού Survivor έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.



James Καφετζής, 24 ετών, διοργανωτής Boat Party

Ο 24χρονος παίκτης των Μαχητών είναι μισός Ουαλός και μισός Έλληνας, μένει στη Ρόδο και εργάζεται ως διοργανωτής πάρτι πάνω σε πλοία. Όπου και αν γίνονται αυτά.



Γιώργος Κόρομι, 33 ετών, Επιχειρηματίας

Διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης και παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Επίσης λατρεύει το ψαροντούφεκο, γεγονός που θα τον βοηθήσει λογικά να φάει κανένα ψαράκι στο παιχνίδι.



Έλενα Mariposa Κρεμλίδου, 24 ετών, Instagrammer

Σπούδασε βιοχημικός και έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Έχει επίσης συμμετάσχει σε χιουμοριστικά βίντεο του Netwix, ενώ το Ίντερνετ παραμιλά με ένα σημείο του σώματός της.



Έλενα Λιλιοπούλου, 24 ετών, Υπάλληλος σε φούρνο

Από μικρή έκανε ενόργανη και χορό ενώ τώρα τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει κάνοντας βάρη και crossfit. Και αυτό φαίνεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Helena Liliopoulou (@real_elenalil)



Σοφία Μαργαρίτη, 41 ετών, Υπάλληλος σε Συνεργείο Αυτοκινήτου

Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με το επάγγελμα γιατί έμεινε έγκυος. Είναι χωρισμένη και μητέρα δύο κοριτσιών.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sofia Margariti (@sofia.margariti.18)



Νίκος Μπάρτζης, 26 ετών, Αγρότης 

Γεννήθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας όπου και ασχολείται με αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα. Ένας αγρότης είναι απαραίτητος σε κάθε ριάλιτι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)



Κώστας Παπαδόπουλος, 36 ετών, Ζαχαροπλάστης

Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει την τέχνη της σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Έχει τρία παιδιά και μένει στο Μενίδι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kostas Papadopoulos (@vyzantio)



Μαριαλένα Ρουμελιώτη, 25 ετών, Γυμνάστρια

Έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και έχει κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marialena Roumelioti (@marialena.rou)



Chris Σταμούλης, 32 ετών, Δικηγόρος

Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και νομική. Ασχολείται με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο και kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christos Stamoulis (@chris_fitx)

Με πληροφορίες από Skai.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v