Δωρεάν σεμινάριο από την Global Academy of Coaching

Η μόνη διαπιστευμένη από την International Coach Federation σχολή coaching σε Ελλάδα και Κύπρο, σας καλεί σε ένα σεμινάριο που θα σας αλλάξει τη ζωή στην Κύπρο, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη την Ατλάντα και την Νέα Υόρκη.

Η Global Academy of Coaching, η μόνη διαπιστευμένη σχολή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching (ΙCF) σε Ελλάδα και Κύπρο με online δυνατότητα φοίτησης, προσφέρει στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αμερική, ένα μοναδικό, δωρεάν και διαδραστικό σεμινάριο το Ευ Ζην με Life Coaching powered by Global Academy of Coaching, με την Τζιλ Δούκα.

Η γνωστή στα media και στην τηλεόραση ως η "πρύτανης των σχέσεων", με διαπίστευση από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching, Ευρωπαϊκή βράβευση ως business mentor και δύο bestsellers στο ενεργητικό της, έρχεται ως guest της Global Academy of Coaching για να μας αποκαλύψει,τον μοναδικό τρόπο να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε. Τη σκυτάλη θα πάρει ο κ. Νικόλας Ουρανός, Director Create Love RelationshipCertificate, GAC ο οποίος θα μιλήσει για απλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να θέσουμε μεγαλεπήβολους στόχους. Η περιοδεία που θα γίνει στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αμερική, συνεχίζει την πορεία της στην Αθήνα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 10:00-13:30.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πώς γίνεται να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, αν θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος, αν επιθυμείτε να βάλετε όρια στις σχέσεις σας χωρίς να γίνεστε αγενείς, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας, στο Ευ Ζην με Life Coaching powered byGlobal Academy of Coaching ακολουθώντας το link-> https://www.eventbri te.com/e/life-coaching-powered -by-global-academy-of-coaching -tickets-51134217822

Το σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο της Αθήνας που θα διεξαχθεί στο πολυτελές Royal Olympic Hotel στο κέντρο της πόλης και θα έχει διάρκεια 3 ½ ωρών, απευθύνεται σε στελέχη, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς και ανθρώπους που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο. Είναι, ουσιαστικά, η εισαγωγή της εκπαίδευσης Life Coaching της Global Academy of Coaching η οποία έχει αναπτυχθεί με βάση τα Approved Coach Specific Training (ACSTH) της International Coaching Federation.

Οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για μια laser συνεδρία life coaching με απόφοιτους coaches από την Global Academy of Coaching, ενώ θα μπορέσουν να προμηθευτούν υπογεγραμμένο από τους συγγραφείς, το νέο βιβλίο της Τζιλ Δούκα και του Νικόλα Ουρανού που έγινε bestseller μέσα σε 30 μέρες, "Ευ Ζην Τώρα - 3 κλειδιά για το πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου με την βοήθεια του Life Coaching".

Θα ακολουθήσει networking γεύμα, a la carte, με τους κορυφαίους coaches και την ομάδα τους στο εστιατόριο-μπαρ Ioannis στον τελευταίο όροφο το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού, για το οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν προκράτηση στο link εδώ: https://goo.gl/forms/knpA MAV7nVWx4gle2

Όπως σε όλα τα workshop της Global Academy of Coaching, oι συμμετέχοντες θα φύγουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, με αυξημένη αυτοεκτίμηση και με νέα εργαλεία για να πετύχουν τους στόχους τους.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Στους συμμετέχοντες θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Global Academy of Coaching

H Global Academy of Coaching είναι σήμερα μια από τις πιο διάσημες σχολές εκπαίδευσης στον τομέα της. Οι καθηγητές είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, μια και είναι στο επίπεδο MCC, το οποίο κατέχει μόνο το 3% των coaches παγκοσμίως. Η GAC είναι διαπιστευμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching, (International Coach Federation) ως πρόγραμμα ACSTH, δηλαδή οι απόφοιτοί της μπορούν, αφού εξασκήσουν το life coaching, να αναγνωριστούν από την ICF. Οι μαθητές εγγράφονται από όλο τον κόσμο, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται ταυτόχρονα σε απευθείας σύνδεση (online).


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v