Τεράστια ανταπόκριση είχε η έκκληση για βοήθεια στη Μάνδρα

Συγκινητική είναι η συνδρομή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα. Δείτε πώς θα στείλετε δωρεάν δέματα.
Τεράστια ανταπόκριση είχε η έκκληση για βοήθεια στη Μάνδρα
Η κοινωνία ανταποκρίθηκε αμέσως στον εφιάλτη που ζουν οι κάτοικοι της Μάνδρας και αυτό έγινε εμπράκτως από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Η κουζίνα αλληλεγγύης Mano Perta μαζί με τη σχολή ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas ετοίμασε 1200 μερίδες για τους κατοίκους, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε εργαλεία, ιματισμό και μηχανήματα για τον καθαρισμό των δρόμων και των σπιτιών από τη λάσπη, ο δήμος Μάνδρας τρόφιμα, νερό και ρούχα, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Δήμοι Χανίων και Ηρακλείου.

Ακόμα και στη μακρινή Αυστραλία υπήρξε ενεργοποίηση, όπου ομάδα ομογενών επιχειρηματιών προσφέρθηκε να καταθέσει ανώνυμα ποσό.

Παράλληλα, τα ΕΛΤΑ, με απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου, στέλνουν δωρεάν δέματα από όσους θέλουν να συνδράμουν, από τις 20 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για τις περιοχές Μάνδρα, Μαγούλα, Νέα Πέραμο, Ελευσίνα και Μέγαρα. Τα δέματα θα πρέπει να είναι βάρους μέχρι 20 κιλά, απλά εσωτερικού και οι αποστολείς να είναι φυσικά πρόσωπα.

Σημειώνεται επίσης ότι ο δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας άνοιξε λογαριασμό προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πληγέντες. Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι:

ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 653 / 002392 – 28

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 82 0110 6530 0000 6530 0239 228

ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ – BIC: ETHNGRAA
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v