ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Τα πιο πετυχημένα πλακάτ εναντίον του Τραμπ

Τα πιο αστεία, πιο ενδιαφέροντα και πιο σοκαριστικά αληθινά πλακάτ από τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα πιο πετυχημένα πλακάτ εναντίον του Τραμπ

Στις 21 Ιανουαρίου του 2017, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τον νεοεκλεγμένο Πρόεδρο Τραμπ, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη παγκόσμια διαμαρτυρία για την ισότητα των φύλων, τα δικαιώματα των LGBT ατόμων και τις φυλετικές διακρίσεις.

Στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκαν 408 πορείες, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο άλλες 168. Η δε συμμετοχή έφτασε τα 2,9 εκατομμύρια άτομα, μόνο στις ΗΠΑ.

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα, τα πιο αστεία, τα πιο έξυπνα πλακάτ της διαμαρτυρίας που θα μείνει στην ιστορία ως Women’s March.

Η σούπερ γιαγιά με το πανό που γράφει «Ενενήντα, δυσάρεστη, και δεν τα παρατάω».«Τα ίδια σκατά, άλλη χώρα». Θυμάστε, υποθέτουμε, τις Σουφραζέτες.«Τόσο άσχημα, που ήρθαν μέχρι κι οι εσωστρεφείς».«Έτσι μοιάζει ένας φεμινιστής».«Είμαι η γυναίκα που έχτισε τον Πύργο του Τραμπ». Αν δεν ξέρετε τι είναι ο Πύργος του Τραμπ, κλικ εδώ«Πιάστηκαν τα χέρια μου να κρατάω αυτό το πλακάτ από το ‘60».«Δεν το πιστεύω ότι πρέπει ακόμα να διαμαρτύρομαι γι’ αυτά τα γ*μημένα σκατά».«Θα τον έλεγα μ*νί, αλλά του λείπει και το βάθος και η ζεστασιά».«Είμαστε οι εγγονές των μαγισσών που δεν μπορέσατε να κάψετε».«Αν χτίσετε τείχος, η γενιά μου θα το γκρεμίσει».Παράφραση του νανουρίσματος “twinkle twinkle little star, how I wonder what you are” αυτό το πλακάτ γράφει «ντιν ντι, μικρέ τσάρε, ο Πούτιν σε έβαλε εκεί που είσαι».«Η προγιαγιά μου δεν απέδρασε από τη Βαρσοβία γι’ αυτό».Το πιο βρετανικό πλακάτ απ’ όλα λέει «είμαι πολύ ταραγμένη».Και το καλύτερο το κρατά ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν…Πηγή: Bored Panda


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κάθε άνθρωπος της δράσης είναι άνθρωπος με όνειρα."

James Gibbons Huneker, Αμερικανός κριτικός

  • 1703 - Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
    1905 - Ο ρωσικός στόλος καταστρέφεται από τον ιαπωνικό στην Ναυμαχία της Τσουσίμα.
    1942 - Δολοφονείται από Τσέχους αντιστασιακούς στην Πράγα ο Ράινχαρντ Χάιντριχ, υψηλόβαθμο στέλεχος των SS.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2