ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Τα πιο πετυχημένα πλακάτ εναντίον του Τραμπ

Τα πιο αστεία, πιο ενδιαφέροντα και πιο σοκαριστικά αληθινά πλακάτ από τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα πιο πετυχημένα πλακάτ εναντίον του Τραμπ

Στις 21 Ιανουαρίου του 2017, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τον νεοεκλεγμένο Πρόεδρο Τραμπ, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη παγκόσμια διαμαρτυρία για την ισότητα των φύλων, τα δικαιώματα των LGBT ατόμων και τις φυλετικές διακρίσεις.

Στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκαν 408 πορείες, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο άλλες 168. Η δε συμμετοχή έφτασε τα 2,9 εκατομμύρια άτομα, μόνο στις ΗΠΑ.

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα, τα πιο αστεία, τα πιο έξυπνα πλακάτ της διαμαρτυρίας που θα μείνει στην ιστορία ως Women’s March.

Η σούπερ γιαγιά με το πανό που γράφει «Ενενήντα, δυσάρεστη, και δεν τα παρατάω».«Τα ίδια σκατά, άλλη χώρα». Θυμάστε, υποθέτουμε, τις Σουφραζέτες.«Τόσο άσχημα, που ήρθαν μέχρι κι οι εσωστρεφείς».«Έτσι μοιάζει ένας φεμινιστής».«Είμαι η γυναίκα που έχτισε τον Πύργο του Τραμπ». Αν δεν ξέρετε τι είναι ο Πύργος του Τραμπ, κλικ εδώ«Πιάστηκαν τα χέρια μου να κρατάω αυτό το πλακάτ από το ‘60».«Δεν το πιστεύω ότι πρέπει ακόμα να διαμαρτύρομαι γι’ αυτά τα γ*μημένα σκατά».«Θα τον έλεγα μ*νί, αλλά του λείπει και το βάθος και η ζεστασιά».«Είμαστε οι εγγονές των μαγισσών που δεν μπορέσατε να κάψετε».«Αν χτίσετε τείχος, η γενιά μου θα το γκρεμίσει».Παράφραση του νανουρίσματος “twinkle twinkle little star, how I wonder what you are” αυτό το πλακάτ γράφει «ντιν ντι, μικρέ τσάρε, ο Πούτιν σε έβαλε εκεί που είσαι».«Η προγιαγιά μου δεν απέδρασε από τη Βαρσοβία γι’ αυτό».Το πιο βρετανικό πλακάτ απ’ όλα λέει «είμαι πολύ ταραγμένη».Και το καλύτερο το κρατά ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν…Πηγή: Bored Panda


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι άνθρωποι δεν είναι αιχμάλωτοι της μοίρας τους, αλλά αιχμάλωτοι των μυαλών τους."

Φραγκλίνος Ρούζβελτ

  • 1882 - Γεννήθηκε ο Ρώσος συνθέτης Ιγκόρ Στραβίνσκι.
    1885 - Φθάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης το "Άγαλμα της Ελευθερίας", ως δώρο των Γάλλων προς τους Αμερικανούς.
    1940 - Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από την Σοβιετική Ένωση.
    1944 - Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από την Δανία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY