Viral: Η λίστα του Μάικλ Μουρ για την επόμενη μέρα

Ο πολιτικοποιημένος σκηνοθέτης ανάρτησε μια «λίστα της επόμενης ημέρας» στο Facebook, η οποία ήδη κάνει τον γύρο του Ίντερνετ.
Viral: Η λίστα του Μάικλ Μουρ για την επόμενη μέρα
Ο αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, ο οποίος σημειωτέον είχε προβλέψει τη νίκη Τραμπ από πέρυσι, ανάρτησε στο Facebook έναν… οδηγό επιβίωσης για την επόμενη μέρα με τίτλο «Λίστα υποχρεώσεων για το επόμενο πρωί».

Ο πολιτικοποιημένος σκηνοθέτης των ντοκιμαντέρ Bowling for Columbine, Sicko και Fahrenheit 9/11 αναφέρει στο πρώτο bullet point «πρέπει να πάρουμε πίσω το Κόμμα των Δημοκρατικών και να το επιστρέψουμε στον λαό. Μας έχει απογοητεύσει παταγωδώς».

και συνεχίζει στο δεύτερο:

«Να απολύσουμε όλους τους μάντεις, δημοσκόπους και γενικά οποιονδήποτε από τα ΜΜΕ που είχε κολλήσει στην άποψή του, και παρουσίαζε έναν έτοιμο μονόλογο, αρνούμενος να αποδεχθεί ή να αναγνωρίσει τι πραγματικά συνέβαινε. Οι ίδιοι μας λένε σήμερα να ‘γεφυρώσουμε το χάσμα’. Σε λίγο θα βρουν κάποια άλλη βλακεία να μας πουν. Κλείστε τους».

ενώ καταλήγει:

«Αν ξυπνήσατε σήμερα πιστεύοντας πως ζείτε σε μια ξοφλημένη χώρα, κάνετε λάθος. Οι συμπολίτες σας ψήφισαν Χίλαρι, όχι Τραμπ. Ο μόνος λόγος που ο Τραμπ είναι πρόεδρος είναι ένας γελοίος, τρελός, ανεξήγητος θεσμός του 18ου αιώνα που ονομάζεται ‘Εκλεκτορικό Κολλέγιο’. Μέχρι να το αλλάξουμε αυτό θα έχουμε εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που ψηφίζουμε».

Διαβάστε όλη την λίστα του Μουρ παρακάτω:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v