Τι ήταν τα ζώδια στις προηγούμενες ζωές τους

Τι σχέση έχουν οι Κριοί με την Αρχαία Παλαιστίνη; Γιατί οι Καρκίνοι έχουν μια τάση προς την μητριαρχία; Το Κάρμα των ζωδίων απαντά.
Τι ήταν τα ζώδια στις προηγούμενες ζωές τους
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ήσασταν στην προηγούμενή σας ζωή; Από πού πηγάζουν αυτές οι υποσυνείδητες μνήμες, εκείνα τα παράξενα όνειρα στα οποία βρίσκεστε στο σώμα κάποιου εντελώς αγνώστου σε εσάς; Ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε;

Όλα εξηγούνται αγαπητοί. Και κατά πάσα πιθανότητα βασίζονται στην γνωστή μετενσάρκωση και το Κάρμα. Ζητήσαμε από εξπέρ του είδους να προβούν σε μια εις βάθος ανάλυση των προηγούμενων ζωών του κάθε ζωδίου, έτσι ώστε να έχετε μια πρώτη εικόνα για το πού βρισκόταν η ψυχή σας κάποιους αιώνες πριν, αλλά και τι πρέπει να κάνετε τώρα.

Κριός

Πιθανότατα ήσουν κάποιος πολεμιστής, με τις αναμνήσεις από τις μεγάλες μάχες να σε ακολουθούν μέχρι σήμερα στην ζωή σου και ενδεχομένως να εξηγούν γιατί είσαι τόσο έτοιμος να αναλάβεις δράση για αυτά που πιστεύεις. Τι πολεμιστής; Μπορεί σε κάποια φυλή της Αρχαίας Παλαιστίνης ή νίντζα. Μπορεί και δρομέας στην αρχαία Σπάρτη. Στόχος σου τώρα; Να χρησιμοποιήσεις τις μαχητικές σου ικανότητες για να φέρεις την ειρήνη και όχι τον πόλεμο.

Ταύρος

Μια βαθιά αγάπη για την φύση έχει αποτυπωθεί στην ψυχή της από την προηγούμενη ζωή, στην οποία πιθανότατα μεγάλωνες φυτά και ζώα όντας αγρότης ή βοσκός σε μέρη όπως η Ταϋλάνδη ή οι Νότιες Θάλασσες. Η αγάπη σου για την ομορφιά και την τέχνη σε έκανε να ασχολείσαι με την δημιουργία γλυπτών όπως υφαντά, ταπετσαρίες και παπούτσια κάποτε. Σε κάθε σου κυνήγι για υλικά αγαθά να θυμάσαι: είναι η Μητέρα Γη αυτή που σου παρέχει την πραγματική ασφάλεια.

Δίδυμος

Είσαι και ήσουν πάντα ανήσυχος στις προηγούμενες ζωές σου. Αναζητούσες πάντα τη δράση και την περιπέτεια στην Ευρώπη του Μεσαίωνα, ενώ κάλλιστα μπορεί να βρισκόσουν ανάμεσα σε Άγγλους ή Γάλλους ευγενείς. Χάρη στην ευχέρεια που έχεις με την χρήση της γλώσσας, αλλά και την δύναμη των ποδιών σου, κατά καιρούς σε είχαν χρησιμοποιήσει ως αγγελιοφόρο ή μεταφραστή. Η δίψα σου για γνώση και καινοτομία οδήγησε στην δημιουργία ενός αρκετά ανεπτυγμένου μυαλού, όμως μάλλον τώρα θα πρέπει κάπως να καλλιεργήσεις και την καρδιά σου.

Καρκίνος

Οι προηγούμενες ζωές σου περιστρέφονταν γύρω από οικογενειακά δράματα, αγαπητέ Καρκίνε. Μερικές φορές μπορεί να ήσουν στη θέση κάποιας υπάκουης μητέρας ή άλλες στον ρόλο ενός νεαρού επαναστάτη. Κατά πάσα πιθανότητα έζησες σε κάποια μητριαρχική, σφιχτοδεμένη κοινωνία, όπως εκείνη της αρχαίας Αιγύπτου, στην οποία η Μεγάλη Μητέρα λατρευόταν ως παντοδύναμη. Μπορεί όμως να έμαθες πώς να μεγαλώνεις ή να φροντίζεις παιδιά, μάλλον απέτυχες στο να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου. Μάλλον, σε αυτή τη ζωή θα πρέπει να το επιχειρήσεις.

Λέων

Αρχοντικό αίμα τρέχει στις φλέβες σου, από τις εποχές που γνώριζες μεγάλες δόξες σε αυλές με βασιλιάδες και βασίλισσες της Ευρώπης ή της αρχαίας Μεσοποταμίας. Δεν έχεις απορήσει ποτέ για ποιον λόγο νοιώθεις τόσο άνετα όταν βρίσκεσαι στο επίκεντρο των πραγμάτων; Είναι λογικό μιας και πέρασες αρκετές ζωές ως καταξιωμένος περφόρμερ. Το εγώ σου είναι αρκετά ανεπτυγμένο και τώρα θα πρέπει να μάθεις να το καλλιεργήσεις για να ωφελήσεις τους γύρω σου.

Παρθένος

Η παράξενη ικανότητά σου να υπηρετείς και να θεραπεύεις τους γύρω σου δεν είναι κάτι νέο αγαπητέ Παρθένε. Είναι λογικό, μιας και στις προηγούμενες ζωές σου ήσουν μοναχός ή μοναχή στην μεσαιωνική Ευρώπη, αφήνοντας στην μπάντα τις προσωπικές σου ανησυχίες για έναν υψηλότερο σκοπό. Όμως πλέον, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να απολαύσεις τη ζωή. Να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να σε υπολογίσουν.

Ζυγός

Φαντάσου τον εαυτό σου να βολτάρει τους κήπους του Λουδοβίκου του 14ου. Υπερβολικό; Καθόλου, μιας και οι ευγενείς σου τρόποι και οι ευαισθησίες σου, η αγάπη για το κάλλος και το όμορφο πηγάζουν από κάπου και καλλιεργήθηκαν αρκετούς αιώνες πριν, Ζυγέ. Πιθανότατα να άνηκες και στους μεγάλους καλλιτέχνες και ποιητές της αρχαίας Ινδίας ή της κλασσικής Ελλάδας και να έκανες αργότερα το μεγάλο «μπαμ» στα χρόνια της Ιταλικής Αναγέννησης. Όμως το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα σου έχει διαμορφωθεί με βάση αυτά που πάντα είχες, σε έναν κόσμο που δεν σου έλειψε τίποτα. Τώρα, πρέπει να εξισορροπήσεις κάπως τα πράγματα.

Σκορπιός

Η ψυχή σου έχει ταξιδέψει ανά τους αιώνες σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια στην αναζήτηση για το βαθύτερο νόημα της ύπαρξής σου. Μπορεί να ήσουν σκλάβος ή παλλακίδα στην αρχαία Περσία, σε μόνιμη μάχη να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου. Ή μπορεί να υπήρξες αλχημιστής ή αστρολόγος, αναζητώντας τα μυστήρια του σύμπαντος. Σε κάθε περίπτωση, το να είσαι ξεκάθαρος είναι το προσωπικό σου στοίχημα σε αυτή τη ζωή.

Τοξότης

Στην αναζήτησή σου για την απόλυτη ελευθερία, έχεις εξερευνήσει τον κόσμο εδώ και χιλιετίες. Μπορεί να πέρασες από δέκα θάλασσες κλεισμένος σε ένα κοντέινερ πλοίου ή σε κάποιο καράβι ισπανού εξερευνητή. Δεν δίστασες ποτέ να εισβάλεις και να νικήσεις άλλους πολιτισμούς που συνάντησες ώστε να χτίσεις με τη βία μια νέα κοινωνία. Ίσως να κυνήγησες την πνευματικότητα ως ιερέας ή ιεραπόστολος. Όπως και να’χει κατά καιρούς υπήρξες χώρια από την οικογένεια και την πατρίδα του. Έγινε ένας πολίτης του κόσμου. Πλέον, σκοπός σου είναι να βρεις τις ρίζες σου και να ανθίσεις.

Αιγόκερως

Ήσουν πάντα μπροστά για την εποχή σου, γιατί πέρασες ζωές επί ζωών λειαίνοντας τις ικανότητές σου. Πιθανότατα ήσουν μεταξύ των ιθαγενών της Βόρεια Αμερικής, εκεί όπου ανέπτυξες τις ικανότητές σου στο να ζεις κοντά στη φύση και να ηγείσαι των υπολοίπων. Είσαι εκ φύσεως κτίστης και μπορεί ακόμα και να βοήθησες στο να χτιστούν οι Πυραμίδες της Αιγύπτου ή του Περού, όπου για πρώτη φορά «ξύπνησαν» τα πνευματικά σου χαρίσματα. Τώρα πρέπει να μάθεις να συνδυάζεις το πνευματικό με το υλικό.

Υδροχόος

Ο ρόλος σου ως ονειροπόλος και οραματιστής έχει ρίζες που χάνονται στα βάθη των αιώνων και σε άλλες ζωές. Το ζώδιό σου είναι συνδεδεμένο στενά με την προϊστορική εποχή «του διαστήματος» και τον πολιτισμό της Ατλαντίδας. Λογικό λοιπόν γιατί έχεις τόση μεγάλη εξοικείωση με τους υπολογιστές, τα μαθηματικά και την Αστρολογία. Στην αρχαία Βαγδάτη, πιθανότατα υπήρξες ο μάγος του βασιλιά. Ή πιο πρόσφατα, βοήθησες στο να αναπτυχθεί η ατομική ενέργεια. Υδροχόε, πρέπει να χρησιμοποιήσεις την εξυπνάδα σου για να υπηρετήσεις την ανθρωπότητα.

Ιχθύς

Είσαι από της πιο «γηραιές ψυχές» του ζωδιακού κύκλου- και αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μετενσάρκωση. Ανά τους αιώνες, υπέταξες το εγώ σου σε έναν ανώτερο σκοπό – ίσως ως θεραπευτής ή πνευματικός. Γι’ αυτό, το φως της αγάπης και της συμπόνοιας λάμπει στην ψυσή σου. Επίσης, συνδέεσαι και είσαι αρκετά εξοικειωμένος με τις θυσίες, ίσως επειδή να υπήρξες κάποτε κι εσύ θυσία από τους Αζτέκους. Κάποιες υποσυνείδητες μνήμες σου σε θέλουν και ακόλουθο του Ιησού. Έχεις συνηθίσει να βάζεις στην άκρη τις προσωπικές σου ανησυχίες για το καλό όλων. Απλά βεβαιώσου ότι οι ανάγκες σου καλύπτονται και αυτές στον ίδιο βαθμό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v