Η Laura Quesada Silva στην Αθήνα

Η Laura Quesada Silva έρχεται στην Αθήνα για μια διάλεξη με δωρεάν είσοδο, για την επέτειο των 50 χρόνων της Μεθόδου Silva.
Η Laura Quesada Silva στην Αθήνα
Την Κυριακή 3 Απριλίου στο ξενοδοχείο CARAVEL θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για να γιορτάσουμε την επέτειο των 50 χρόνων ζωντανής παρουσίας της Μεθόδου Silva σε όλον τον κόσμο και 40 χρόνια στην Ελλάδα.  Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο στους αποφοίτους της Μεθόδου όσο  και σε καινούργιους φίλους που  θα ήθελαν να ενημερωθούν και να έχουν ένα ευχάριστο και ωφέλιμο βίωμα.

Στη γιορτή των 50 χρόνων θα παρευρεθεί η Laura Quesada Silva, πρόεδρος της Silva International Co, κόρη του Jose Silva - ιδρυτή της Μεθόδου Silva - συγγραφέας,  γνωστή ομιλήτρια, περιζήτητη σε όλον τον κόσμο.

Η Μέθοδος παρουσιάστηκε στο κοινό για πρώτη φορά το 1966 και σήμερα διδάσκεται σε 131 χώρες, σε 47 διαφορετικές γλώσσες και την έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια άνθρωποι.

Η Λάουρα που συνεχίζει το έργο του πατέρα της με έρευνες και την δημιουργία καινούργιων προγραμμάτων θα παρουσιάσει δωρεάν στους συμμετέχοντες το 2ωρο εργαστήριο με τίτλο  MIND BODY HEALING. Το εργαστήριο βασίζεται στις πρακτικές της Μεθόδου Silva με εστίαση στη Θεραπευτική Δύναμη του Νου πάνω στο Σώμα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 16:30 με την προσέλευση του κόσμου και στις 17:00 θα αρχίσει το πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  μια ιστορική αναδρομή στη Μέθοδο, ομιλία από τον καθ.  Παναγιώτη Μεταξάτο  με θέμα: Το Απεριόριστο Δυναμικό του Νου και Πως το Αξιοποιούμε με τις Τεχνικές της Μεθόδου Silva.

Παράλληλα θα διεξαχθούν ροβολές, Happening, και κληρώσεις με πολλά δώρα. Στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί και ένα μεγάλο δώρο για τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες Πληροφορίες εδώ. 

Info:

Κυριακή 3 Απριλίου
Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL
Ώρα Προσέλευσης: 16.30
Ώρα Έναρξης Εκδήλωσης: 17.00
Είσοδος: Δωρεάν

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v