Εξομολογήσεις… πολύ προκλητικές από το Whisper

Το να εκφράζεις ανώνυμα τις σεξουαλικές σου περιπέτειες είναι απελευθερωτικό. Και, ας μην λέμε ψέματα, είναι και άκρως διασκεδαστικό για όλους.
Εξομολογήσεις… πολύ προκλητικές από το Whisper
Οι χρήστες του application “Whisper” εξομολογούνται καθημερινά προσωπικές τους ιστορίες για θέματα που τους απασχολούν. Όπως είναι αναμενόμενο, το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο σε όλες αυτές τις εξομολογήσεις. Κάποιες αστείες, κάποιες “καυτές”, κάποιες απλά άβολες, πάμε να τις διαβάσουμε.

«Οι γονείς του αγοριού μου ήρθαν να του κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά του. Όταν μπήκαν μέσα, μας έπιασαν να κάνουμε 69. Δεν μπορούσα να τους κοιτάξω στα μάτια για πολύ καιρό.»

«Αυνανιζόμουν στην ντουλάπα, επειδή φοβόμουν ότι θα επιστρέψει η συγκάτοικός μου στο σπίτι. Επέστρεψε. Κι έμεινα εκεί μέσα για μια ώρα.»

«Έκανα στοματικό σε έναν τύπο, και ξαφνικά αρπάζει την κιθάρα του και αρχίζει να τραγουδάει για το ότι του κάνω στοματικό.»

«Ο αυτιστικός ξάδερφος του αγοριού μου μπήκε μέσα ενώ κάναμε σεξ και επέμενε να του κρατήσει το χέρι.»

«Έκανα ταυτόχρονα σεξ με δύο άντρες που έχουν το ίδιο όνομα. Νιώθω κάπως πρόστυχη, αλλά ικανοποιημένη.»

«Έπεισα το αγόρι μου που έχουμε σχέση από απόσταση να με αφήσει να πραγματοποιήσω την μεγαλύτερή μου φαντασίωση – να κάνω σεξ με κοπέλα για ένα βράδυ.»

«Σήμερα έκανα σεξ με την καθηγήτριά μου από το λύκειο. Είναι 34 κι εγώ 22.»

«Χώρισα με τον πρώην μου πριν έξι μήνες, και ακόμα ο μόνος τρόπος να φτιαχτώ είναι να βλέπω το sex tape που φτιάξαμε.»

«Ντρέπομαι να βγάζω την μπλούζα μου στο σεξ, γιατί το στήθος της πρώην του ήταν τεράστιο και φοβάμαι ότι θα με συγκρίνει.»

«Έχω την ανάγκη να φοράω γυναικεία ρούχα για να καταφέρω να έχω στύση.»

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v