Ραντεβού στο Σύνταγμα την ημέρα της διαπραγμάτευσης

Δείτε την σελίδα στο Facebook που καλεί όλους τους Έλληνες στις πλατείες για να στηρίξουν την ελληνική προσπάθεια στις επικείμενες διαπραγματεύσεις.
Ραντεβού στο Σύνταγμα την ημέρα της διαπραγμάτευσης
«Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, Λευκού πύργου, αλλά και όλων, γιατί όχι, των πλατειών της χώρας, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

»Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη».

Με αυτό το κείμενο, το event “Παλλαϊκό Συλλαλητήριο σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο όταν η ελληνική αντιπροσωπεία μεταβεί στις Βρυξέλλες να διαπραγματευθεί το ελληνικό χρέος” καλεί όλους τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί ανάλογα με τις εξελίξεις, για να στηρίξουν τις ελληνικές προσπάθειες στο διεθνές οικονομικό μέτωπο.

Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει πως θα δώσουν το «παρών» πάνω από 57.000 άνθρωποι, ενώ στο event υπάρχουν και αντίστοιχα links για συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καστοριά, Λευκωσία, Κάλυμνο, Λέσβο, Ηράκλειο, Πάτρα και Λαμία.

Μάθετε περισσότερα εδώΕδώ θα βρείτε και την σχετική σελίδα-κοινότητα στο Facebook με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα τη μέρα της διαπραγμάτευσης», με πληροφόρηση για τις τρέχουσες εξελίξεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v