Δίδυμα αδέλφια κάνουν το πιο συγκινητικό coming out

Δείτε το συγκινητικό video που ανέβασαν δύο δίδυμα αδέλφια με τους ίδιους να εξομολογούνται στον πατέρα τους ότι είναι gay.
Δίδυμα αδέλφια κάνουν το πιο συγκινητικό coming out
«Μπήκε το 2015, και αποφασίσαμε ότι είναι ώρα να είμαστε οι εαυτοί μας», γράφουν ο Austin και ο Aaron Rhodes στο video που ανέβασαν αυτή την εβδομάδα στο Youtube. Τα δύο δίδυμα αδέρφια, ανάμεσα στα υπόλοιπα resolutions της νέας χρονιάς, αποφάσισαν και το εξής: Να αποκαλύψουν στον πατέρα τους ότι είναι ομοφυλόφιλοι και να σταματήσουν να κρύβουν αυτό που πραγματικά είναι.

Έτσι λοιπόν τηλεφώνησαν στον πατέρα τους για να του πουν την αλήθεια και κατέγραψαν το τηλεφώνημα (με ανοιχτή ακρόαση) με την κάμερά τους. Και η απόφασή τους μάλλον τους δικαίωσε, αφού η απρόσμενη αντίδραση του πατέρα τους δεν ήταν παρά λόγια αγάπης και στοργής για ένα ζήτημα που θεωρείται ταμπού για τους γονείς ακόμη και τον 21ο αιώνα. Το αποτέλεσμα ήταν ένας διάλογος με αρκετή αμηχανία, δάκρυα συγκίνησης και λόγια αγάπης. «Ελπίζουμε πως με αυτό που κάνουμε θα σας ενθαρρύνουμε και θα σας εμπνεύσουμε», σημειώνουν τα αδέρφια απευθυνόμενα και σε άλλους ανθρώπους που σκέφτονται το coming out. Δείτε το συγκινητικό video παρακάτω:

 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v