Erotic Art 2014: Η τέχνη του έρωτα έρχεται στην Αθήνα

Η Erotic Art έρχεται στην πόλη της Αθήνας για πρώτη φορά, για να μας χαρίσει διαδραστικές εμπειρίες μέσα από εκθέσεις, events και sexy bazaars.
Erotic Art 2014: Η τέχνη του έρωτα έρχεται στην Αθήνα
Σέξι μπαζάρ και δρώμενα. Εκθέσεις για την τέχνη του έρωτα και ενημερώσεις από ειδικούς. Εκμυστηρεύσεις φαντασιώσεων και guest stars από τον χώρο του striptease. «Απαγορευμένες» ζώνες και performing sex arts σε show rooms. Με λίγα λόγια, τα πάντα γύρω από την τέχνη του έρωτα θα είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη έκθεση, την Erotic Art που έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη της Αθήνας.

Πρόκειται για μια διαδραστική εμπειρία η οποία παρουσιάζει το ρόλο του σεξ για την ανθρωπότητα και την εξέλιξη, με την αθωότητα και την λαγνεία εναλλάσσονται σε ένα μοναδικό Non-Stop Sexy Bazaar που θα διαρκέσει 4 ολόκληρες ημέρες σε έναν χώρο 4.000 που αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 80.000 καλεσμένους.

Πάνω από 150 εκθέτες, μοναδικός στόχος των οποίων είναι η… τόνωση της ερωτικής διάθεσης των κατοίκων της μεγαλούπολης, μιας σέξι και underground Αθήνας που πρόκειται να δείξει όλη την δύναμη του ερωτισμού της.

Έτσι, για λίγες μέρες, το Sex World Convention Tour αποβιβάζεται στον Ολυμπιακό πόλο Τάε κβο ντο του Φαλήρο, σε ένα φεστιβάλ που από τις 19 ως τις 22 Δεκεμβρίου θα προσφέρει:
-την εμπειρία της πολυπολιτισμικότητας
-την ευκαιρία να εκμυστηρευτούν οι πιο sexy φαντασιώσεις
-την γνωριμία με διεθνείς guest stars από τον χώρο του striptease
-την γνώση και την ενημέρωση σε θέματα σεξ και σχέσεων
-την απόδειξη ότι στον ερωτισμό τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο, καθώς λαγνεία και αθωότητα μπορούν να στεγαστούν στην ίδια έκθεση



Στο πλαίσιο του non stop sexy bazaar θα πραγματοποιηθούν παράλληλα δρώμενα και events όπως: Τhe Sex education, Sex Gastronomy, Sex Art, Performing Sex Arts, Show Room, The Forbidden Areas, Ladies Area, Gay friendly Area, Bdsm Area και Swinger Club.

Σύντομα θα ανακοινωθούν δυο βραδινά events τα οποία και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ. Την παρουσίαση των events έχουν αναλάβει οι Εύη Αδάμ και Τζέην Σαμπανίκου, ενώ η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη έχει αναλάβει την οργάνωση σεμιναρίων TED-SEX.

«The Sex World Convention Tour »
Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου - Tae Kwon Do
19-22 Δεκεμβρίου 2014
Οpening: 19/12/14 – 17.00
Για περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές επισκεφτείτε το official site και το Viva.gr
Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών – Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v