ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο κοστίζει μόνο 300.000€!

Το πρώτο νόμιμο ιπτάμενο αυτοκίνητο βγήκε στην αγορά σε όλη την Ευρώπη με τιμή εκκίνησης τα 300.000 ευρώ.

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο κοστίζει μόνο 300.000€!

Το πρώτο νόμιμο ιπτάμενο αυτοκίνητο πλέον δεν είναι φαντασία από το μακρινό μέλλον αλλά μια εκπληκτική πραγματικότητα. Ο δημιουργός του αυτοκινήτου «με φτερά» είναι η εταιρεία CEO της PAL-V, με επικεφαλής τον Robert Dingemanse.

Το όχημα δημιουργήθηκε σύμφωνα με όλους τους προβλεπόμενους από τον νόμο κανονισμούς και έχει εξασφαλίσει την αποδοχή της ευρωπαϊκής IASA (International Air & Shipping Association), αλλά και των ευρωπαϊκών αρχών οδικής κυκλοφορίας και ως εκ τούτου μπορεί να πωληθεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Ωστόσο ο οδηγός του οχήματος, όπως σημειώνει ο Dingemanse, εκτός από το κλασικό δίπλωμα οδήγησης θα χρειάζεται και το δίπλωμα αεροπλοΐας.

Η τιμή εκκίνησης του ιπτάμενου αυτοκινήτου ανέρχεται στα 300.000 ευρώ για την γενική έκδοση, ενώ υπάρχει και μια limited edition που προορίζεται για συλλέκτες με τιμή που ξεκινάει από το μισό εκατομμύριο ευρώ. Έχει ήδη εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από την αστυνομία, τους στρατιωτικούς οργανισμούς, τους οργανισμούς ασφαλείας ενώ αναμένεται να προσελκύσει και πολλούς ιδώτες.

Δείτε το νέο δημιούργημα επιστημόνων εδώ:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v