Εφημερίδα ζητά συντάκτη… μαριχουάνας!

Αμερικανική εφημερίδα αναζητά συντάκτη… εξειδικευμένο στη μαριχουάνα. Δείτε το σχετικό tweet με το οποίο δημοσιοποιήθηκε η πρωτότυπη αγγελία.
Εφημερίδα ζητά συντάκτη… μαριχουάνας!
«Η Denver Post αναζητά συντάκτη μαριχουάνας. #pot». Αυτό ήταν το tweet του υπεύθυνου έκδοσης της αμερικανικής εφημερίδας, που συνοδεύθηκε από την φωτογραφία της σχετικής αγγελίας.

Τον περασμένο χρόνο, η ελεγχόμενη πώληση, κατοχή και καλλιέργεια μαριχουάνας για λόγους διασκέδασης κρίθηκε νόμιμη στην πολιτεία του Colorado. Συγκεκριμένα, επιτρέπεται στους ενήλικους πολίτες να κατέχουν έως και μια ουγκιά χόρτου και να καλλιεργούν μέχρι και έξι φυτά μαριχουάνας στο σπίτι τους υπό την προϋπόθεση της προσωπικής χρήσης και όχι της πώλησης.

Κάπως έτσι, από την 1η Ιανουαρίου του 2014, αναμένεται να λειτουργήσουν τα πρώτα νόμιμα καταστήματα μαριχουάνας στην Ιστορία των ΗΠΑ, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες καριέρας.

Η τοπική εφημερίδα Denver Post, λοιπόν, σκοπεύει να δημιουργήσει ειδικό τμήμα ρεπορτάζ για τον νέο «χώρο» που ανοίγεται στην πολιτεία. «Αναζητούμε συντάκτη να αναλάβει την ανάπτυξη και διαχείριση μιας ψυχαγωγικής ιστοσελίδας για τη μαριχουάνα», αναφέρει η αγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας.

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που απέσπασε το tweet του McMillian από τους χρήστες του Twitter, ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει πως η αγγελία απευθύνεται στο «εσωτερικό» της εφημερίδας, αφού το τμήμα θα καλυφθεί μέσα από το υπάρχον προσωπικό της. «Θα περάσουμε καλά – με μείγμα ειδήσεων και θεμάτων διασκέδασης και πολιτισμού», σημείωσε με νόημα.

Πηγή: Huffington Post
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v