Έσπασε το «άβατο» της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα

Το «άβατο» της παιδικής χαράς του Αγίου Παντελεήμονα σπάει, καθώς τα συνεργεία του δήμου ανέλαβαν να αποδώσουν και πάλι την πλατεία στους πολίτες.
Έσπασε το «άβατο» της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα
«Επιτέλους τα λουκέτα σπάσανε, ο Δήμος είναι πια μέσα στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα!», μετέδωσε πανηγυρικά το μπλογκ Athensville, με τον δημιουργό του οποίου είχαμε μιλήσει πρόσφατα για την Αθήνα

Από χθες, Τετάρτη, ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε να σπάσει τα λουκέτα που κρατούσαν την παιδική χαρά κλειστή εδώ και τέσσερα χρόνια, και τα συνεργεία ξεκίνησαν εργασίες, όπως κλάδεμα των δέντρων, καθαριότητα και μετρήσεις για να αποδοθεί άμεσα ο χώρος στους κατοίκους.

Σύμφωνα με το Athensblog, πρόκειται σύντομα να απομακρυνθούν τα κατεστραμμένα και επικίνδυνα για τα παιδιά όργανα, θα γκρεμιστούν τα κάγκελα της περίφραξης ώστε να ενοποιηθεί ολόκληρη η πλατεία σε μία ενιαία «περαντζάδα» και θα δημιουργηθεί παιδότοπος στην άλλη πλευρά του ναού.

Μέχρι τώρα, η πλατεία ήταν δέσμια της δράσης της Χρυσής Αυγής, ενώ η παιδική χαρά ήταν «άβατο» και τα πολυάριθμα παιδιά στριμώχνονταν στο ελεύθερο μέρος της πλατείας. Με τις ενέργειες του δήμου επιχειρείται να αναδειχθεί ο φερόμενος ως ένας από τους μεγαλύτερους ναούς των Βαλκανίων» και να αρθεί η άσχημη φήμη που έλαβε τα τελευταία χρόνια η περιοχή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v