7 αφορμές για καλοκαιρινό φλερτ: Σπάστε τον πάγο!

Τα πάρτι, οι αμμουδιές, τα νησιά, οι συναυλίες και όλα τα μέρη που δίνουν τις κατάλληλες αφορμές για φλερτ και για ένα πιο ερωτικό καλοκαίρι.
7 αφορμές για καλοκαιρινό φλερτ: Σπάστε τον πάγο!
Η πρακτική «κάνω πως πνίγομαι για να με σώσει ο κούκλος της παραλίας» ανήκει στην ασπρόμαυρη δεκαετία του ’60. Το greek kamaki με το αντηλιακό ή τις κασέτες με τα «γιου αρ μπούτιφουλ, άι λοβ γιου» σε ακόμη χειρότερες στιγμές του ελληνικού τεντιμποϊσμού. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι και αφορμές να επιδοθείτε σε φλερτ το καλοκαίρι, που άλλωστε είναι η κατ’ εξοχήν ερωτική εποχή του χρόνου και σας δίνει κάθε ευκαιρία να το κάνετε. Πάρτε μερικές ιδέες.

*Γίνετε πιο κοινωνικοί
Είναι ευκαιρία να αφήσετε πίσω τις αναστολές και την εσωτερικότητα του χειμώνα και να γνωρίσετε πολύ κόσμο. Μιλήστε με αγνώστους στο μπαρ, χορέψτε με τους γύρω σας, βρείτε αφορμές να βγείτε περισσότερο και χαμογελάστε περισσότερο από ποτέ.

*«Αγκαλιάστε» τα beach party
Συνδυάζουν την θάλασσα, το αλκοόλ, την μουσική, τον χορό, τις λιγότερες αντιστάσεις και άφθονο κόσμο, μέσα στον οποίο σίγουρα θα υπάρχει κάτι «ενδιαφέρον». Κι αν προτιμάτε κάτι ακόμη πιο δραστικό, οργανώστε το δικό σας beach party (δείτε εδώ πώς) και καλέστε τους φίλους σας, που θα καλέσουν τους δικούς τους κ.ο.κ., με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές και ενδιαφέρουσες συστάσεις, γνωριμίες και να προκύψουν –γιατί όχι;- καλοκαιρινοί έρωτες.

*Παιχνίδια στην παραλία
Παίζετε ρακέτες με τον κολλητό σας, ο οποίος κάποια στιγμή εγκαταλείπει. Προσκαλέστε την κοπέλα της διπλανής… ψάθας να τον αντικαταστήσει για να μπει στο παιχνίδι. Ετοιμάζετε αγώνα beach volley και σας λείπει ένας. Προτείνετε στα αγόρια που λιάζονται πιο δίπλα να πάρουν θέση στην αμμουδιά. Διοργανώστε άτυπο διαγωνισμό βουτιάς από τον βράχο της παραλίας. Οι αφορμές που δίνει μια παραλία για γνωριμίες, παιχνίδι, αδρεναλίνη, και από εκεί ό,τι ήθελε προκύψει, είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε προς το τερπνό και το ωφέλιμο.

*Κάντε free camping
Η ατμόσφαιρα στις παραλίες που επιλέγουν οι free campers είναι ιδιαίτερα χαλαρή – τόσο ώστε να πίνετε μπύρες όλο το βράδυ, να αράζετε για χαρτάκι με τα παιδιά από τις γύρω σκηνές, να γίνεστε όλοι μια παρέα και να γνωρίζετε κόσμο που έχει έρθει ως εκεί για τον ίδιο λόγο: Να χαρεί το καλοκαίρι σε πλήρη ελευθερία. Κι αν ο ερωτισμός δεν είναι ελευθερία, τότε τι είναι;

*Επιλέξτε τον κατάλληλο προορισμό
Είναι μερικά νησιά που ταιριάζουν γάντι στο προφίλ του μέσου single ο οποίος αναζητά λίγη «δράση» για το καλοκαίρι. Κι αυτά δεν είναι παρά τα πιο κοσμοπολίτικα εκ των νησιών μας – τα λεγόμενα party islands με τα εκατοντάδες μπαρ και την ασταμάτητη νυχτερινή ζωή, ήτοι Σαντορίνη, Μύκονος, Ίος και Ρόδος, για να κατονομάσουμε μερικά. Δείτε τα όλα στο σχετικό αφιέρωμα του in2life.

*Η μουσική μας φέρνει πιο κοντά
Τα καλοκαιρινά φεστιβάλ είναι πολλά κι ενδιαφέροντα – διαβάστε εδώ για μερικά από τα πιο δημοφιλή στην Αθήνα και εδώ στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συναυλίες, εκδηλώσεις, εκθέσεις πραγματοποιούνται το καλοκαίρι από το River Party της Καστοριάς μέχρι τα δάση της Πελοποννήσου και από την Μαλακάσα μέχρι τα ελληνικά νησιά. Ευκαιρία για ακόμη περισσότερες γνωριμίες με ανθρώπους που αν μη τι άλλο μοιράζονται τα ίδια μουσικά και καλλιτεχνικά γούστα μαζί σας – με άλλα λόγια, περιττεύει το άχαρο στάδιο εξεύρεσης θέματος για να αρχίσετε συζήτηση.

*Το αλκοόλ στις υπηρεσίες σας

Δεν είναι μόνο τα σφηνάκια που κυκλοφορούν κερασμένα προς κάθε κατεύθυνση στα beach bars. Είναι και τα ωραία κοκτέιλ που μπορούν να αποτελέσουν ωραιότατη αφορμή για να μιλήσετε σε κάποιον/α, λέγοντάς του πως το κοκτέιλ του μοιάζει τέλειο. Η ερώτηση για το ποιο είναι το όνομα του κοκτέιλ γιατί θέλετε να παραγγείλετε το ίδιο ακολουθείτε από την ερώτηση για το ποιο είναι το όνομα του ίδιου του κατόχου του κοκτέιλ, και όλα γίνονται πιο εύκολα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v