ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Κομοτηνή: Επικήρυξαν τους δολοφόνους δύο σκυλιών

Η Φιλοζωική Οργάνωση Κομοτηνής επικήρυξε για 1.000 ευρώ τους ασυνείδητους που σκότωσαν με φόλες πριν από μερικές ημέρες δύο αδέσποτα στους χώρους του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Κομοτηνή: Επικήρυξαν τους δολοφόνους δύο σκυλιών

Όταν η ανθρώπινη κτηνωδία δεν έχει όρια, τότε αρκετές φορές θα πρέπει και να τα ξεπεράσεις για να την καταπολεμήσεις. Κάπως έτσι, η Φιλοζωική Οργάνωση της Κομοτηνής αποφάσισε να… επικηρύξει τους ασυνείδητους οι οποίοι σκότωσαν με φόλα δύο σκυλιά.

Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν πριν λίγες μέρες στην Παλιά Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μέλη της Οργάνωσης έσπευσαν να χορηγήσουν ατροπίνες και φάρμακα που προκαλούν εμετό στα άτυχα ζώα και ύστερα τα μετέφεραν στον κτηνίατρο, όμως τα αδέσποτα δεν κατάφεραν να επιζήσουν από την κτηνώδη αυτή επίθεση.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλοζωική, αφού καταδικάζει τη δολοφονία των δύο σκυλιών, επικυρρήσει τους δράστες με το ποσό των 1.000 ευρώ, ελπίζοντας αυτοί να βρεθούν και να λογοδοτήσουν για την, αν μη τι άλλο, αποτρόπαιη πράξη τους.

Ν.Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ο σοφός μετράει τη ζωή του σαν άνθρωπος που πρέπει να ζήσει πολύ, σε λίγο χρονικό διάστημα."

Baltasar Gracian, Ισπανός συγγραφέας

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2