ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Κομοτηνή: Επικήρυξαν τους δολοφόνους δύο σκυλιών

Η Φιλοζωική Οργάνωση Κομοτηνής επικήρυξε για 1.000 ευρώ τους ασυνείδητους που σκότωσαν με φόλες πριν από μερικές ημέρες δύο αδέσποτα στους χώρους του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Κομοτηνή: Επικήρυξαν τους δολοφόνους δύο σκυλιών

Όταν η ανθρώπινη κτηνωδία δεν έχει όρια, τότε αρκετές φορές θα πρέπει και να τα ξεπεράσεις για να την καταπολεμήσεις. Κάπως έτσι, η Φιλοζωική Οργάνωση της Κομοτηνής αποφάσισε να… επικηρύξει τους ασυνείδητους οι οποίοι σκότωσαν με φόλα δύο σκυλιά.

Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν πριν λίγες μέρες στην Παλιά Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μέλη της Οργάνωσης έσπευσαν να χορηγήσουν ατροπίνες και φάρμακα που προκαλούν εμετό στα άτυχα ζώα και ύστερα τα μετέφεραν στον κτηνίατρο, όμως τα αδέσποτα δεν κατάφεραν να επιζήσουν από την κτηνώδη αυτή επίθεση.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλοζωική, αφού καταδικάζει τη δολοφονία των δύο σκυλιών, επικυρρήσει τους δράστες με το ποσό των 1.000 ευρώ, ελπίζοντας αυτοί να βρεθούν και να λογοδοτήσουν για την, αν μη τι άλλο, αποτρόπαιη πράξη τους.

Ν.Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v