ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Συνελήφθη ο διαχειριστής της σελίδας «Θάνατος στα Αδέσποτα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας dogwοrld, ο 27χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας "Θάνατος στα Αδέσποτα" συνελήφθη από την αστυνομία μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συνελήφθη ο διαχειριστής της σελίδας «Θάνατος στα Αδέσποτα»

Η σελίδα «Θάνατος στα Αδέσποτα» είχε προκαλέσει εδώ και αρκετούς μήνες σφοδρές αντιδράσεις και reports από φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωους χρήστες του Facebook. Η σελίδα «κατέβηκε», όμως ο διαχειριστής… δεν το έβαλε κάτω και επανήλθε με νέα σελίδα με το ίδιο όνομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας dogwοrld, ο 27χρονος πριν λίγες ημέρες δημιούργησε εκ νέου στο Facebook την σελίδα, αναρτώντας μάλιστα το μήνυμα: "Βγήκα από τη φυλακή και συνεχίζω με τα αλάνια! Πάμε Γερά! Θάνατος σε όλα τα αδέσποτα".

Οι φιλόζωοι ενημέρωσαν τις Αρχές και έπειτα από 48ωρη παρακολούθηση, ο 27χρονος συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών, όπου κρατείται.

Είχε προηγηθεί και προσπάθεια άλλων χρηστών ώστε η σελίδα να σβηστεί από το Facebook, μέσω του group «Να σβηστεί η ομάδα ‘Θάνατος στα Αδέσποτα’». Όπως αναφέρει το dogworld, «Η Ελληνική Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά θα είναι στο πλευρό μας καταδικάζοντας τον δράστη σε βαθμό κακουργήματος, έπειτα από αποκαλύψεις κατά τις οποίες φαίνεται πως οι βάρβαρες διαθέσεις του δεν περιορίζονταν μόνο στα λόγια».
Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει αναρτηθεί κάποια σύλληψη ατόμου για αυτόν τον λόγο στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ν.Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο σοφός μετράει τη ζωή του σαν άνθρωπος που πρέπει να ζήσει πολύ, σε λίγο χρονικό διάστημα."

Baltasar Gracian, Ισπανός συγγραφέας

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2