ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Il Messaggero: Οι σκλάβες του σεξ έρχονται από την Αθήνα

«Η Ελλάδα και η κρίση και τώρα οι σκλάβες του σεξ έρχονται από την Αθήνα» τιτλοφορείται το άρθρο της εφημερίδας Il Messaggero, το οποίο αναφέρεται στην αύξηση της πορνείας στην Ιταλία εισαγόμενη από Ελλάδα.

Il Messaggero: Οι σκλάβες του σεξ έρχονται από την Αθήνα

Για κύμα αγοραίας… μετανάστευσης κάνει λόγο η εφημερίδα Il Messaggero, σε άρθρο της το οποίο τιτλοφορείται «Η Ελλάδα και η κρίση. Τώρα οι σκλάβες του σεξ έρχονται από την Αθήνα». "Ενα μέρος της Ελλάδας της λιτότητας, η οποία επιβλήθηκε από την Ευρώπη, αρχίζει να εξωθείται στα πεζοδρόμια που μέχρι τώρα μονοπωλούνταν από σπείρες οι οποίες εκμεταλλεύονται Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές πεταλούδες της νύχτας», γράφει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις. Ελληνίδες ιερόδουλες φέρονται να εντοπίσθηκαν σε δρόμους που οδηγούν στην Αιώνια Πόλη, προερχόμενες από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα. Περισσότερες βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, στην κάτω Ιταλία, το πρώτο λιμάνι στο οποίο φτάνουν τα πλοία που σαλπάρουν από την χώρα μας. «Πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία για να αποδειχθεί αν οι Ελληνίδες ανήκουν στο κύκλωμα που ελέγχεται από Ρουμάνους ή από άλλες εγκληματικές οργανώσεις. «Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα έχει θηλιά στον λαιμό της και η αγοραστική δύναμη των πολιτών βυθίζεται» σημειώνει ο δημοσιογράφος.

N.Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ο θάνατος είναι απλός. Η ζωή είναι περίπλοκη. Δώστε μου ζωή, όσο πιο χαοτική τόσο το καλύτερο."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1497 - Ο Πορτογάλος Βάσκο ντα Γκάμα ξεκινά να ανακαλύψει την Ινδία.
    1709 - Στη μάχη της Ποτλάβα, στην Ουκρανία, ο τσάρος της Ρωσίας Πέτρος Α' νικά τον βασιλιά της Σουηδίας, Κάρολο Ζ'.
    1851 - Γεννήθηκε ο άγγλος αρχαιολόγος Άρθουρ Έβανς.
    1889 - Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της αμερικανικής εφημερίδας Wall Steet Journal.
    1921 - Μεγάλη νικηφόρα μάχη των Ελλήνων στο Εσκί Σεχίρ. Προέλαση προς την Άγκυρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2