Φεστιβάλ Ρακοσυλλεκτών: Πολύτιμα «σκουπίδια» στο Γκάζι

Αντίκες, πίνακες, παμπάλαια βιβλία και μπιμπελό, αλλά και χρηστικά αντικείμενα σε εντελώς διαπραγματεύσιμες τιμές περιμένουν τους επισκέπτες του πρώτου Φεστιβάλ Ρακοσυλλεκτών που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται απόψε στην Τεχνόπολη.
Φεστιβάλ Ρακοσυλλεκτών: Πολύτιμα «σκουπίδια» στο Γκάζι
Μέχρι τις 22.00 απόψε το βράδυ θα είναι ανοιχτό το πρώτο Φεστιβάλ Ρακοσυλλεκτών που πραγματοποιείται από χθες το πρωί στην Τεχνόπολη, στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» καθώς και στον προαύλιο χώρο, από το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής».

Εκεί θα βρείτε μεταξύ άλλων παιχνίδια από άλλες εποχή, βιβλία του 19ου αιώνα, παλιές ηλεκτρικές συσκευές, δίσκους βινυλίου, αλλά και αντίκες, πίνακες και πολλά χρηστικά αντικείμενα, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε σε τιμές άκρως διαπραγματεύσιμες –όπως, άλλωστε, σε κάθε παζάρι.

Παράλληλα, μουσικοί του δρόμου βρίσκονται σχεδόν κάθε ώρα εκεί, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ μετά την δύση του ήλιου πραγματοποιείται η προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Σωματείο Ρακοσυλλεκτών», της Μαρίνας Δανέζη.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη, ωστόσο, αν δεν προλάβετε να βρεθείτε σήμερα εκεί, το Σωματείο «Ερμής» πραγματοποιεί κάθε Κυριακή παζάρι στο 94 της Ιεράς Οδού, από τις 6.00 έως τις 15.00, πάντα με την συνεργασία του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του σωματείου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v