Παραίτηση Β. Πολύδωρα ζητά νέα σελίδα στο Facebook

Με τον εύγλωττο τίτλο «Παραίτηση Β. Πολύδωρα τώρα», η νέα σελίδα στο Facebook μαζεύει χιλιάδες μέλη με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον διορισμό της κόρης του πρώην υπουργού.
Παραίτηση Β. Πολύδωρα ζητά νέα σελίδα στο Facebook
Με ιλιγγιώδη ρυθμό αυξάνονται τα μέλη της σελίδας με τον εύγλωττο τίτλο «Παραίτηση Β. Πολύδωρα τώρα» στο Facebook, η οποία μετρά λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα στον αέρα. Η σελίδα δημιουργήθηκε με αφορμή τον διορισμό της κόρης του βουλευτή της ΝΔ στη Βουλή στο διάστημα της μιας ημέρας που διήρκεσε η θητεία του ως προέδρου.

Σε δηλώσεις που έκανε χτες, ο Βύρωνας Πολύδωρας τόνισε ότι η κόρη του, Μαργαρίτα, δούλευε μαζί του από τότε που ήταν στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης. «Την είχα από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ως αντιπρόεδρος της Βουλής και τώρα την πήρα μετακλητή και ως πρόεδρος της Βουλής. Μπορούσα να πάρω έξι. Δεν πήρα κανέναν παρά μόνο την κόρη μου η οποία με βοηθάει 20 ώρες την ημέρα».

Η 32χρονη Μαργαρίτα Πολύδωρα, που ξεκίνησε τις σπουδές της από το Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, έχει, σύμφωνα με τον Βύρωνα Πολύδωρα, περισσότερα προσόντα απ’ όσα θα απαιτούσε η θέση στην οποία τη διόρισε. «Η κόρη μου είναι στενός, πολύτιμος συνεργάτης μου. Έχει τρία μεταπτυχιακά, μιλά τέσσερις γλώσσες και διερωτώμαι γιατί τώρα έρχεται το θέμα στη δημοσιότητα. Υπάρχουν σκοπιμότητες που θα αποκαλυφθούν» κατέληξε στη δήλωσή του.

Το περιστατικό, πάντως, σχολιάστηκε και από το Reuters, το οποίο μιλά για «σκάνδαλο στη χρεωμένη Ελλάδα» την ώρα που τα στοιχεία για την ανεργία δείχνουν πως το 55% των νέων δεν έχει δουλειά.

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, που γράφονται αυτές οι γραμμές, η σελίδα στο Facebook αριθμεί περισσότερα από 4.000 μέλη. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, «μοναδικός σκοπός είναι να συγκεντρώσει άτομα που θεωρούν ανήθικο τον διορισμό της κόρης του Β. Πολύδωρα στη Βουλή και ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα και οι δύο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βύρων Πολύδωρας είχε εκλεγεί πρόεδρος της Βουλής στις 18 Μαΐου. Το Σώμα διαλύθηκε λίγες ώρες αργότερα, λόγω της προκήρυξης των εκλογών της 17ης Ιουνίου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v