ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Βρέφος βρέθηκε ζωντανό σε… νεκροτομείο!

Επιβίωσε για περίπου δώδεκα ώρες σε ψυγείο νεκροτομείου αφού οι γιατροί διέγνωσαν (λανθασμένα) τον θάνατό της! Η γεννημένη πρόωρα Λους Μιλάγρος Βερόν δικαιολόγησε πλήρως τη σημασία του ονόματός της: «Φως των Θαυμάτων».

Βρέφος βρέθηκε ζωντανό σε… νεκροτομείο!

Όσο μακάβριο και αν ακούγεται, η μόλις τεσσάρων μηνών και πρόωρα γεννημένη Λους Μιλάγρος Βερόν κατάφερε να επιβιώσει για δώδεκα ολόκληρες ώρες σε ψυγείο νεκροτομείου στο Μπουένος Άιρες, ύστερα από… λάθος. Οι γιατροί της κλινικής στην οποία γεννήθηκε της έβγαλαν πιστοποιητικό θανάτου είκοσι λεπτά μετά τη γέννα και την έβαλαν με… συνοπτικές διαδικασίες στο ψυγείο, χωρίς καν να ελέγξουν αν ζει. Χάρη στην επιμονή των γονιών της όμως να την δουν, διαπιστώθηκε ότι εν τέλει ήταν ζωντανή.

Οι γιατροί της κλινικής, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε διαθεσιμότητα, είπαν στις αρχές πως το μωρό όταν γεννήθηκε έδειχνε νεκρό και γι' αυτό μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Οι γονείς όμως επέμεναν να δουν το παιδί τους. Οι γιατροί που τους οδήγησαν στο νεκροτομείο άκουσαν μέσα από το σφραγισμένο παιδικό φέρετρο το κλάμα του. Η μικρή Βερόν ήταν παγωμένη, αλλά ζωντανή αφού η ψύξη πιθανώς να ελάττωσε τον μεταβολισμό της και μείωσε τις ανάγκες τις σε οξυγόνο.

Η μητέρα της δηλώνει ότι έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης της υγείας του παιδιού, αλλά ελπίζει ότι θα βελτιωθεί. «Θα δούμε εν καιρώ πώς θα διαμορφώσουμε το σπίτι για να την υποδεχθούμε» λέει.

Πηγή: Huffington Post

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v