Γυναίκες στην κρίση: Τα καταφέρνουμε!

Τέσσερις επιτυχημένες Ελληνίδες παραδίδουν μαθήματα αισιοδοξίας σε ένα workshop που υπόσχεται να μας μάθει πώς μπορεί να παραμείνει κανείς θετικός εν μέσω κρίσης και πώς να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε προσκλήσεις. 
Γυναίκες στην κρίση: Τα καταφέρνουμε!
Πώς μπορεί να παραμείνει κανείς θετικός στην κρίση; Ποια μυστικά χρησιμοποιούν τέσσερις καταξιωμένες Ελληνίδες ώστε να συνεχίζουν να λάμπουν; Πώς αντιμετωπίζουν τις καθημερινές δυσκολίες;

Σε αυτά και άλλα πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα θα απαντήσουν οι κυρίες Έφη Ανέστη, beauty editor του Cosmopolitan και blogger του Beauty Diaries, Ζέτα Δούκα, ηθοποιός και πρόεδρος του σωματείου Ανάσα και Ξένια Κούρτογλου Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας ερευνών Focus Bari. Η καταξιωμένη life coach, Τζιλ Δούκα θα συντονίσει την αποκαλυπτική συζήτηση με στόχο να φύγουν οι συμμετέχοντες γεμάτοι με θετική ενέργεια και με εργαλεία για να αντιμετωπίσουν την κρίση ως… ευκαιρία. Το event απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να δουν την θετική πλευρά της ζωής, άνδρες και γυναίκες.

Το Public φιλοξενεί το event την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 21:00, στο κατάστημά του στο Σύνταγμα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Public Café. H διοργάνωση του event γίνεται από την εταιρία προσωπικής ανάπτυξης Uniqueness Development Group. Το in2life θα είναι εκεί, ως χορηγός επικοινωνίας.

Δείτε στη δεξιά στήλη, Σχετικά Documents, τα ονόματα των τυχερών που κερδίζουν από μία συμμετοχή στο event.

Σύντομα βιογραφικά των συμμετεχόντων:

Έφη Ανέστη, beauty editor του Cosmopolitan και blogger του Beauty Diaries
Η Έφη Ανέστη: μιλάει γρήγορα (και μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις τι λέει). Γελάει συνέχεια (και σε ξεκουφαίνει). Είναι γενναιόδωρη (πολύ). Σκέφτεται τους άλλους (πιο πολύ από τον εαυτό της). Δεν επαναπαύεται ποτέ (και σε εμπνέει). Έχει συνέχεια καινούργιες ιδέες (και τις κάνει πράξη!). Αγαπάει δυνατά (όσο πιο δυνατά μπορεί). Ξεχνάει γρήγορα (τα άσχημα). Εστιάζει στα θετικά (γιατί αυτά πιστεύει ότι αξίζουν). Είναι γεμάτη ζωή (αυτό το βλέπεις αμέσως). Είσαι πολύ τυχερή αν είναι φίλη σου (τελεία.).


Ζέτα Δούκα, ηθοποιός και πρόεδρος του σωματείου Ανάσα
Η Ζέτα Δούκα έχει δεκάδες συμμετοχές σε τηλεοπτικά σίριαλ, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικά έργα. Το 2007 ίδρυσε την ΑΝΑΣΑ την μοναδική ΜΚΟ που ασχολείται με το σύγχρονο ψυχοπαθολογικό πρόβλημα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής: Ψυχογενής Ανορεξία, Ψυχογενής Βουλιμία, Ψυχαναγκαστική Πολυφαγία. Τον Οκτώβριο του 2008 εγκαινιάστηκε το 1ο Κέντρο Ημέρας για Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής στην Ελλάδα παρέχοντας εντελώς δωρεάν, υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και συμβουλευτικής υποστήριξης των πασχόντων και των οικογενειών τους, μέσω μιας πολυκλαδικής ομάδας επαγγελματιών υγείας: ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο, ψυχολόγους, γενικό ιατρό, διατροφολόγο, εργοθεραπευτή. Από τον Οκτώβριο 2008, που εγκαινιάστηκε το Κέντρο Ημέρας μέχρι σήμερα, η ΑΝΑΣΑ έχει δεχτεί 4.651 τηλεφωνικές κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 12.142 κλινικές συναντήσεις.

Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος Focus Bari.
Η Ξένια Κούρτογλου είναι απόφοιτος του Pierce College και κάτοχος ΒΒΑ του Deree College. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια στο Deree και μητέρα μιας κόρης 2 ετών: εργάστηκε ως στέλεχος στον κλάδο της έρευνας αγοράς και το 1987 μετακινήθηκε στην διαφημιστική εταιρεία Bold/Ogilvy όπου ανέπτυξε ένα αυτόνομο τμήμα Έρευνας Αγοράς. Το 1988 ίδρυσε την Focus, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ερευνών στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον χώρο των Ερευνών ΜΜΕ (Bari-Focus), της οποίας είναι σήμερα Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος και πλειοψηφούσα μέτοχος.

Η Ξένια Κούρτογλου έχει διδάξει Έρευνα Αγοράς για 6 χρόνια στο ΕΛΚΕΠΑ, από το 1998 είναι Λέκτωρ στο Τμήμα ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου, και τακτικά προσκεκλημένη ομιλήτρια σε Πανεπιστήμια και Ιδιωτικές Σχολές. Είναι ιδρυτικό μέλος του I for U, Δίκτυο Μεντόρων για νέες γυναίκες επιχειρηματίες, και μέλος του δικτύου των European Business Mentors.

Η Focus Bari, Εταιρία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας, ιδρύθηκε το 1988 και από την έναρξή της αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες Εταιρίες Ερευνών στην Ελλάδα. Leader στις έρευνες ΜΜΕ και με έντονη δραστηριότητα στο χώρο των Ad hoc ερευνών, είναι σήμερα πρώτη σε τζίρο Ελληνική Εταιρία Ερευνών και πρωτοπόρος στην υιοθέτηση αποκλειστικής τεχνολογίας online ερευνών.


Συντονίστρια συζήτησης: Τζιλ Δούκα Life coach, συγγραφέας, εισηγήτρια, αντιπρόεδρος Uniqueness Development Group.
Η Τζιλ Δούκα είναι μέλος της International Coach Federation, πρέσβειρα της International Coach Academy και μέλος του European Business Mentors. Θεωρείται από τον Ελληνικό τύπο ως μια από τις πιο καταξιωμένες life coaches και είναι ιδρυτικό μέλος του European Evolutionary Business Council. Αρθογραφεί στον ελληνικό και παγκόσμιο τύπο.

Η μοναδικότητα της Τζιλ Δούκα έγγειται στο να πρωτοπορεί με υψηλούς στόχους μέσα από δημιουργική ευελιξία, με σκοπό να υποστηρίξει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση, να αισθανθούν ασφαλείς και να αντλήσουν την μέγιστη ικανοποίηση από την ζωή τους.
Είναι Ελληνο-Καναδή και έχει εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε χιλιάδες στελέχη και επιχειρηματίες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Ασία. Δάσκαλοί της είναι παγκόσμιοι κορυφαίοι γκουρού προσωπικής ανάπτυξης όπως ο Jack Canfield, ο Tony Robbins και ο Leonard Orr. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και λατρεύει τις καταδύσεις. Με μεγάλη χαρά, μέσα από την Uniqueness Development Group στηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο δίνοντας το 10% των εσόδων της εταιρίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v