Σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης: Η ψυχολογία στο χέρι σας

Η ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Μαραγκοπούλου διοργανώνει, τον Απρίλιο και τον Μάιο, σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας στην Αθήνα και τον Ωρωπό, αλλά και online συνεδρίες, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης: Η ψυχολογία στο χέρι σας
Η Μαρία Μαραγκοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή Θεραπεύτρια – Κοινωνική Λειτουργός, Μ.Sc. Κοινωνική Ψυχιατρικής – Παιδοψυχιατρικής, διοργανώνει σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας, στην Αθήνα και την Σκάλα Ωρωπού αλλά και online συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας. Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας στην Σκάλα Ωρωπού (15 ευρώ/σεμινάριο)

• "Έλλειψη και Απόκτηση Αυτοεκτίμησης"
, Σάββατο 31/3/2012 11.00 - 13.00

Όταν κανείς δεν νιώθει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, τα πράγματα δυσκολεύουν στην ζωή του. Δεν νιώθει σιγουριά για τις επιλογές και τις αποφάσεις του. Δεν νιώθει δυνατός στις επαγγελματικές και συντροφικές του σχέσεις. Δεν νιώθει επάρκεια μέσα στους ρόλους του, ως γονιός, φίλος, σύζυγος κ.λ.π. Στόχος του σεμιναρίου είναι να καταλάβουν οι συμμετέχοντες τι φταίει για την έλλειψη αυτοεκτίμησης και τι βοηθά στην απόκτησή της.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ ή καλέστε στο 22950-30003

• "Γυναίκα σε πρώτο πρόσωπο: Οι σύνθετοι ρόλοι της σύγχρονης γυναίκας", Τρίτη 24/4/2012, 17.30-19.30

Στην σύγχρονη κοινωνία ο ρόλος της γυναίκας γίνεται όλο και πιο σύνθετος. Προκλήσεις σε πολλά επίπεδο καλούν την γυναίκα να πάρει θέση μπροστά στις εξελίξεις. Τι γίνεται όμως όταν ο πλούτος της γυναικείας ταυτότητας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί στην υπηρεσία της γυναικείας ευτυχίας; Στόχος του Σεμιναρίου είναι μέσα από έναν συμμετοχικό τρόπο, να αναγνωρίσουμε την συνθετότητα της γυναικείας ταυτότητας, τις δυσκολίες της και να διερευνήσουμε πιο αποτελεσματικούς τρόπους λειτουργίας.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ ή καλέστε στο 22950-30003
 
Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας στην Αθήνα (25 ευρώ. Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους)

• ''Τι μου λείπει και δεν νιώθω ευτυχία; Δεν χαίρομαι την δουλειά, τις σχέσεις μου...'', Πέμπτη 5/4/2012, 17.15- 20.15 μμ
Στην σημερινή εποχή η επίτευξη της ευτυχίας και της πληρότητας είναι ένα στοίχημα προσωπικό. Μπορεί άραγε να το κερδίσει κανείς ή οι πιθανότητες δεν είναι πολλές; Μέσα από την δουλειά που θα πραγματοποιηθεί οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν τις δικές τους απαντήσεις στο ερώτημα και να διερευνήσουν το πως θα κερδίσουν το δικό τους προσωπικό στοίχημα ζωής.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Τρίτη 3 Απριλίου

Πληροφορίες Κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, e-mail: [email protected]

On - line συνεδρίες Συμβουλευτικής - Ψυχοθεραπείας (35 ευρώ/συνεδρία)

Τα αυξημένα αιτήματα ευαισθητοποιημένων ατόμων που επιθυμούν συμβουλευτική ή ψυχοθεραπεία και δεν δύνανται να παρίστανται σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο στους χώρους παρέμβασης, οδήγησε στην σκέψη να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να μπορούν να βοηθηθούν όλοι, χωρίς χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς.

Οι όροι, οι στόχοι και η φιλοσοφία στις ηλεκτρονικές συνεδρίες δεν αλλάζουν.
Αν η απόσταση αποτελούσε τον λόγο που ακόμα δεν έχουμε συνομιλήσει, η τεχνολογία μας δίνει πλέον την δυνατότητα, με όρους θεραπευτικούς και χωρίς αλλαγές στην διαδικασία συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, να συναντιόμαστε.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική συνάντηση με την ειδικό χρειάζεται πολύ απλά να επιλέξετε το μέσο επικοινωνίας (σύνδεση μέσω skype - με ή χωρίς βιντεοκλήση - ή τηλεφωνική επαφή) και να ακολουθήσετε την διαδικασία που ακολουθεί (επιλογή ώρας και ημέρας συνεδρίας, συμπλήρωση στοιχείων, πληρωμή συνεδρίας με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, μέσω του ασφαλούς πλαισίου που προσφέρει το paypal). Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ηλεκτρονικού ραντεβού πατήστε εδώ.

Σύσταση Ομάδας Ψυχοθεραπευτικής Έκφρασης και δημιουργίας, Τρίτες 17.30-19.30, στην Σκάλα Ωρωπού (15 ευρώ/συνάντηση)

Με την αξιοποίηση δομημένων ασκήσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αναρωτηθούν, να παίξουν, να κουβεντιάσουν, να δημιουργήσουν, να γελάσουν, να γνωριστούν με τους άλλους.

Θα αξιοποιήσουμε την ζωγραφική, την γραφή, τον λόγο, το κολάζ, το ομαδικό παιχνίδι, σε διαδραστικές ασκήσεις, που θα έχουν στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την αυτογνωσία.
Θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε τόσο ατομικά, όσο και σε μικρές ομάδες και στην ολομέλεια.

Τα μέλη που θα συμμετάσχουν θα είναι σταθερά σε όλες τις συναντήσεις.

ΕΝΑΡΞΗ: Απρίλιος 2012
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες/συνάντηση
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: 1 φορά /εβδομάδα ή 2 φορές /μήνα
ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Τρίτη 17.30 – 19.30
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ: 4 - 8 μέλη
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ ή καλέστε στο 22950-30003

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.maragopoulou.gr  

H Μαρία Μαραγκοπούλου - Ψυχοθεραπεύτρια έχει αναλάβει από τον Μάρτιο του 2012 την ευθύνη της σχετικής στήλης που φιλοξενεί η ιστοσελίδα μας ''ο ειδικός σας απαντά''. Η δυνατότητα να μπορεί κανείς να έχει μια έγκυρη αρχική κατεύθυνση σε μια σειρά ερωτημάτων και προβληματισμών που αφορούν τις σχέσεις του με τους άλλους και τον εαυτό του, είναι ο λόγος που η Μαρία Μαραγκοπούλου δίνει κατευθύνσεις, προκειμένου όχι να αντικαταστήσει μια πιο συστηματική επεξεργασία των θεμάτων αυτών σε μια συνάντηση με τον εκάστοτε ειδικό, αλλά αντίθετα προκειμένου να ωθήσει τους ανθρώπους να φροντίσουν τα θέματα που τους προβληματίζουν μέσα από λειτουργικές κατευθύνσεις και μια έγκυρη συμβουλευτική καθοδήγηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v