Workshop προσωπικής ανάπτυξης: 100% η ζωή στα χέρια σου

Μετά το άκρως επιτυχημένο workshop που η Jill Δούκας σε συνεργασία με το In2life πραγματοποίησε στα Public Συντάγματος τον περασμένο Φεβρουάριο, η έμπειρη coach μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα ακόμα workshop προσωπικής ανάπτυξης.
Workshop προσωπικής ανάπτυξης: 100% η ζωή στα χέρια σου
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού για να κερδίστε μία δωρεάν θέση στο workshop προσωπικής ανάπτυξης με θέμα «100% η ζωή στα χέρια σου» που διοργανώνει τοIn2life σε συνεργασία με την Τζιλ Δούκα της Uniqueness Development Group και τα Public, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 19.00, στο Public Γλυφάδας.

Tο in2life θέλοντας να υποστηρίξει έμπρακτα τους αναγνώστες του προς την ανάδειξη του καλύτερου εαυτού τους, και μετά την μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου workshop, χορηγεί το Workshop Προσωπικής Ανάπτυξης «100% η ζωή στα χέρια σου» σε συνεργασία με το Public Γλυφάδας την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 19:00.

Workshop προσωπικής ανάπτυξης: 100% η ζωή στα χέρια σου! με την Τζιλ Δούκα ACC, MBA, Ιδρύτρια Uniqueness Development Group, Life Coach, εισηγήτρια, συγγραφέας.

Ένα workshop εμπειρίας όπου συζητάμε:
  • Την μαγική φόρμουλα των επιτυχημένων
  • Μαθαίνουμε πώς να χειριζόμαστε την αποτυχία
  • Βρίσκουμε τρόπους να δώσουμε και να λάβουμε θετική ενέργεια
  • Μαθαίνουμε παραπάνω τον εαυτό μας
  • Περνάμε καλά!
Ένα ομαδικό coaching workshop, όπου αναλύουμε τρόπους για να δημιουργούμε την ζωή που θέλουμε. Δίδονται συμβουλές και εργαλεία που μόλις τα εφαρμόσει κανείς βλέπει αμέσως τα αποτελέσματα.

Το 100% η ζωή στα χέρια σου είναι ιδανικό για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να ζουν μια καλύτερη ζωή.

Οι τυχεροί συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω email την Δευτέρα 19 Μαρτίου.
H διάρκεια της εκδήλωσης είναι 1 ½ ώρα και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 19:00 στο Public Γλυφάδας (Σ.Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη, Τηλ: 210 8984300).


Σχετικά με την Uniqueness Development Group

Στην Uniqueness Development Group καθοδηγούνται και υποστηρίζονται οι πελάτες ώστε να φέρουν στην επιφάνεια και να “ξεκλειδώσουν” την Mοναδικότητά τους, δηλαδή, τα δυνατά τους στοιχεία, την ενέργειά τους, τους στόχους τους και τις αξίες τους, μέσα από Workshops, Coaching και το Uniqueness Game. Οι πελάτες όταν ανακαλύψουν και ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους, ξεκινούν να ζουν την ζωή τους γύρω από την Μοναδικότητά τους και ζουν την ζωή τους με νόημα, δυναμικότητα, ενέργεια και ισορροπία.

H Uniqueness Development Group, δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών coaching και βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. H UDG απευθύνεται σε νέους, στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο τη δυναμική τους αλλά και να τη μεγιστοποιήσουν.

Βάση της δουλειάς της ομάδας της UDG αποτελεί το Uniqueness Concept, το οποίο αποτελεί κράμα των ιδεών του κινήματος των προσωπικών πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων, της θετικής ψυχολογίας και της σύνδεσης νου και σώματος, επικεντρώνοντας στο μοναδικό ίσως πράγμα που μπορεί κάποιος να ελέγξει πραγματικά – τον ίδιο του τον εαυτό.

Εισηγήτρια: Τζίλ Δούκα ΜΒΑ, ACC

Η κ. Τζίλ Δούκα είναι coach εισηγήτρια και συγγραφέας, μέλος της International Coach Federation, πρέσβειρα της International Coach Academy και μέλος του Hellenic Coaching Association. Είναι Ελληνο-Καναδή και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε πάνω από 1000 άτομα, στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ. Έχει εργαστεί σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες, σε μεγάλα projects πολυεθνικών εταιριών ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μέσα από την Uniqueness Development Group, η κ. Τζίλ Δούκα είναι επικεφαλής σε workshops, στα οποία χρησιμοποιεί την βιωματική τεχνική εκπαίδευσης με εργαλεία την κίνηση, μουσική, ηθοποιία και παιχνίδια, τα οποία κάνουν την εμπειρία ευχάριστα μεταμορφωτική.

Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA και απόφοιτος της International Coach Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και κατέχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Université Paris Dauphine. Είναι απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Επαγγελματιών Καθηγητών Χορού, και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Μοντέρνο Χορό και στην Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στην Νέα Υόρκη.

Με μεγάλη χαρά, μέσα από την Uniqueness Development Group στηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο δίνοντας το 10% των εσόδων της εταιρίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο ιδανικός κόσμος για την κ. Δούκα είναι γεμάτος από ανθρώπους που ζουν μέσω της μοναδικότητά τους, είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v