Workshop θετικής ενέργειας και αυτοπεποίθησης: Λάβετε θέση

Ό,τι πρέπει για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, το workshop θετικής ενέργειας και αυτοπεποίθησης απευθύνεται σε όσους προσπαθούν να δουν την θετική πλευρά των πραγμάτων στην ζωή τους και μία θέση περιμένει έναν τυχερό αναγνώστη...
Workshop θετικής ενέργειας και αυτοπεποίθησης: Λάβετε θέση
Μια πρωτοποριακή πρόταση για όσους θέλουν να πάρουν την ζωή στα χέρια τους. H Uniqueness Development Group, η πρωτοπόρος εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών coaching και βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό έκλεισε έναν χρόνο λειτουργίας.

Great Life Workshop, Be Positive Be Confident, και η Αξία σου είναι τα ονόματα των σεμιναρίων που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 600 συμμετέχοντες. Μέσω των βιωματικών ασκήσεων οι συμμετέχοντες είπαν: «Κατάλαβα ότι για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξω εγώ», «Έμαθα τρόπους να έρθω πιο κοντά στον εαυτό μου», «Δρομολόγησα τους στόχους μου και κατάλαβα ότι δεν υπάρχει αποτυχία», «Γέμισα με θετική ενέργεια».

H Uniqueness Development Group απευθύνεται σε νέους, στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες, αλλά και επιχειρήσεις που θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο και να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική τους. Οι υπηρεσίες της εταιρείας αποτελούν προϊόν πολύχρονης έρευνας της Jill Δούκα ΜΒΑ, ιδρύτριας της Uniqueness Development Group, μέλους του International Coaching Federation (ICF) και πρέσβειρα της International Coach Academy. H κυρία Δούκα, πρόσφατα πιστοποιήθηκε από την ICF ως ΑCC, Associate Certified Coach.

To επόμενο σεμινάριο της Uniqueness Development Group, το Be Positive Be Confident, θα γίνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Capsis Cultural Center. Εισηγήτρια είναι η κ. Τζιλ Δούκα MBA, ACC. Ο στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να γεμίσουν με θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση επικεντρωμένοι στο μοναδικό ίσως πράγμα που μπορεί κάποιος να ελέγξει πραγματικά - τον ίδιο του τον εαυτό.Το σεμινάριο έχει περιορισμένες θέσεις και μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ Ο,45.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σύντομο προφίλ: UniquenessDevelopmentGroup
H Uniqueness Development Group δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών
Coaching και βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Αμερική, Ευρώπη, Ασία.
H UDG απευθύνεται σε νέους, στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο και να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική τους. Οι υπηρεσίες της εταιρείας αποτελούν προϊόν πολύχρονης έρευνας της Jill Δούκα ΜΒΑ, ACC μέλος της International Coach Federation, του Hellenic Coaching Association και πρέσβειρα της International Coach Academy. Βάση της δουλειάς της ομάδας της UDG αποτελεί το Uniqueness Concept, το οποίο αποτελεί κράμα των ιδεών του κινήματος των ατομικών πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων, της θετικής ψυχολογίας και της σύνδεσης νου και σώματος, επικεντρώνοντας στο μοναδικό ίσως πράγμα που μπορεί κάποιος να ελέγξει πραγματικά - τον ίδιο του τον εαυτό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v