Δωρεάν ποδήλατα στην παραλιακή!

Έχετε ένα ακυρωμένο εισιτήριο μέσου μαζικής μεταφοράς; Έχετε δωρεάν ποδήλατο, για να βολτάρετε μιάμιση ώρα στην Παραλιακή. Το πρόγραμμα, που συνδιοργανώνουν το Τραμ και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, θα διαρκέσει ως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Δωρεάν ποδήλατα στην παραλιακή!
Τι θα λέγατε για μια ποδηλατάδα πλάι στη θάλασσα, με εσάνς διακοπών, χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την Αθήνα… και χωρίς να αγοράσετε ποδήλατο; Το τραμ και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου προσφέρουν και φέτος δωρεάν ποδήλατα για μιάμιση ώρα, σε κάθε… πιστό των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Το πρόγραμμα «Τραμ – Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές», που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, ξεκινάει την Τετάρτη 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι επιβάτες με την επίδειξη του ενιαίου εισιτηρίου ΜΜΜ, ακυρωμένου έως και μιάμιση ώρα νωρίτερα, και την κατάθεση αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης, θα παραλαμβάνουν δωρεάν ποδήλατα για μιάμιση ώρα.

Η διάθεση των ποδηλάτων και του προστατευτικού εξοπλισμού θα γίνεται από το ειδικό περίπτερο που θα λειτουργεί στο Φλοίσβο, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ανάμεσα στις στάσεις τραμ «Πάρκο Φλοίσβου» και «Φλοίσβος».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το σχετικό έντυπο από τα εκδοτήρια τραμ, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.tramsa.gr ή ακόμα και να τηλεφωνήσουν στο 210-9978000 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v