Χαμόγελο του Παιδιού & UNICEF: Καλοκαιρινές αγορές αγάπης

Ετών 16 γίνεται το «Χαμόγελο του Παιδιού» και σας καλεί στο καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει από τις 14/6 μέχρι τις 18/6, στο Μετρό Συντάγματος. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στη θερινή συλλογή της UNICEF.
Χαμόγελο του Παιδιού & UNICEF: Καλοκαιρινές αγορές αγάπης
Ύστερα από 16 χρόνια προσφοράς και καθημερινού αγώνα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» δεν έχει κουραστεί να μάχεται για να κερδίσει ακόμη περισσότερα χαμόγελα εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Ενισχύστε την προσπάθειά του κάνοντας μια βόλτα στο καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, από την Τρίτη 14/6 μέχρι και το Σάββατο 18/6.

Θερινό bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 22.30 το βράδυ, οι υπεύθυνοι του «Χαμόγελου» θα βρίσκονται στο Μετρό του Συντάγματος για να γιορτάσουν μαζί μας τα 16 κεράκια που σβήνει ο Οργανισμός, αλλά και να μας ενημερώσουν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε πλήθος καλοκαιρινών και άλλων ειδών (ρούχα, καπέλα, μπάλες, εποχιακά αξεσουάρ, λευκά είδη, είδη σπιτιού, σχολικά κ.ά.), βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά που έχουν ανάγκη και κάνοντας πραγματικότητα το μότο της εθελοντικής οργάνωσης: «Αν ενωθούμε όλοι μαζί… μπορούμε να τα καταφέρουμε»!

Η καλοκαιρινή συλλογή της UNICEF

Μπείτε στο site της UNICEF, «χαζέψτε» την καλοκαιρινή συλλογή της και προσθέστε στη βαλίτσα των διακοπών σας πετσέτες, μπουρνούζια, τσάντες θαλάσσης, παιχνίδια και βιβλία που φέρουν τη σφραγίδα της UNICEF. Αν δεν θέλετε να κάνετε τις αγορές σας online, μπορείτε να καλείτε στο 801 500 12345 και θα εξυπηρετηθείτε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ή στο 210 7255555, από τις 9:00 έως τις 16:00, Δευτέρα με Παρασκευή. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα UNICEF, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v