ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

5 videos γεμάτα… αγανάκτηση

Μπήκαμε στο κανάλι των Αγανακτισμένων στο YouTube και διαλέξαμε 5 από τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές του κινήματος που άλλαξε το προφίλ και την εικόνα της πλατείας Συντάγματος.

5 videos γεμάτα… αγανάκτηση

Όσα βιώνουμε όλο και περισσότεροι Έλληνες στο Σύνταγμα κάθε απόγευμα, αποτυπώνονται στο επίσημο κανάλι των Αγανακτισμένων στο YouTube που συγκεντρώνει videos με τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές του κινήματος που άλλαξε την καθημερινότητά μας και αισιοδοξεί ότι θα την αλλάξει πολύ περισσότερο. Δείτε 5 από τα πιο χαρακτηριστικά videos που «έρχονται» απ’ ευθείας από την πλατεία Συντάγματος. Αν θέλετε να ενημερώστε ανά πάσα στιγμή για το τι συμβαίνει, στο επίσημο site των Αγανακτισμένων μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανές μεταδόσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα και Μαδρίτη (κάντε κλικ εδώ).
 
Αν μπορεί μια εικόνα να αποτυπώσει το συναίσθημα των Αγανακτισμένων, αυτή δεν είναι άλλη από τις… μούντζες στη Βουλή.Μετά τις πρώτες μέρες της αυθόρμητης προσέλευσης του κόσμου, οι Αγανακτισμένοι άρχισαν να οργανώνουν ομάδες εργασίας για να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση της 25ης Μαΐου, την πρώτη μέρα διαδήλωσης των Αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος.

Η βροχή δεν εμπόδισε τους Έλληνες να δώσουν το μαζικό «παρών» και την επόμενη μέρα.

«Πρότεινε κι ας είναι και λάθος…» υποστηρίζουν οι Αγανακτισμένοι που κάθε βράδυ πραγματοποιούν ανοιχτές συνελεύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v