ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Το In2life στο Athens Pride 2011

Μία ακόμα γιορτή της LGBT κοινότητας ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μεγάλη επιτυχία, την οποία οφείλει και στην συμβολή του Δήμου της Αθήνας. Το φετινό Athens Pride είχε λίγο από Αγανάκτηση και πολύ από κέφι, και το In2life ήταν εκεί.

Το In2life στο Athens Pride 2011

Με μεγάλη επιτυχία, και για πρώτη φορά με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο οι εκδηλώσεις του «Αthens Pride 2011» υπό το σύνθημα «Φίλα Με Παντού». Την επίσημη έναρξη έδωσε στην πλατεία Κλαυθμώνος η Αντιδήμαρχος Αθήνας κ. Άννα Φιλίνη, χαιρετισμό απηύθυνε η επίσημη απεσταλμένη του Δήμου της Κολωνίας (Γερμανία) Αντιδήμαρχος κα. Scho- Antwerpes, ενώ η γιορτή κορυφώθηκε με την παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

Η φετινή αθηναϊκή γιορτή της LGBT κοινότητας υπολογίζεται πολυπληθέστερη από κάθε άλλη χρονιά (περίπου 9.000 άτομα), αριθμός που ενίσχυσε και τις φωνές του πλήθους των Αγανακτισμένων, οι οποίοι την ίδια ώρα βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος.

Οι Pink Singers, η παλαιότερη χορωδία LGBT στην Ευρώπη, έδωσαν για πρώτη φορά το παρόν στο αθηναϊκό Athens Pride, ερμηνεύοντας για αρκετή ώρα το «ανεβαστικό» τους ρεπερτόριο επί της οδού Ερμού.

Η παρέλαση του Pride επέστρεψε και κατέληξε σε ένα μεγάλο party, στην κατάμεστη πλατεία Κλαυθμώνος λίγο μετά τις οκτώ. Εκεί εμφανίστηκαν για να διασκεδάσουν το κοινό οι Ζακ Στεφάνου, Secret, Ευσταθία, MEΛΙSSES, Vegas, Onirama , DJ FO!, drag show Gazans, Len και ΚΟΥΚΛΕΣ, ενώ την γιορτή τίμησε και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Το In2life ήταν για ακόμα μία χρονιά εκεί – δείτε το σχετικό video.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v