ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Πάρε-δώσε βιβλίων με τους Atenistas

Συνάντηση βιβλιόφιλων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας διοργανώνει αυτό το Σάββατο η ομάδα των Atenistas. Ανταλλάξτε βιβλία, χαρίστε όσα δεν θέλετε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, γνωρίστε τις δραστηριότητες των bookcrossers και γραφτείτε στη βιβλιοθήκη.

Πάρε-δώσε βιβλίων με τους Atenistas

Η ομάδα των Atenistas μετατρέπει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας σε σημείο συνάντησης των βιβλιόφιλων, το Σάββατο 26 Μαρτίου. Από τις 12.00 έως τις 16.00, θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε βιβλία, να χαρίσετε όσα δεν θέλετε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, να μάθετε για τους Έλληνες bookcrossers, να γίνετε μέλη της βιβλιοθήκης, αλλά και να παρακολουθήσετε τις ομιλίες των συγγραφέων Ν. Βατόπουλου και Α. Σκουμπουρδή.

Ανταλλαγή βιβλίων & Bookcrossing
Ανανεώστε την «γκαρνταρόμπα» της βιβλιοθήκης σας ανταλλάσσοντας τα βιβλία που δεν σκοπεύετε να ξαναδιαβάσετε με νέο αναγνωστικό υλικό. Για ακόμη περισσότερο laissez faire-laissez passer βιβλίων, συνομιλήστε με την ελληνική κοινότητα των bookcrossers η οποία θα σας μυήσει στις δραστηριότητές της.

Συλλογή βιβλίων
Αφήστε τα βιβλία που δεν θέλετε στους Atenistas, οι οποίοι θα χαρίσουν όσα συγκεντρώσουν στη βιβλιοθήκη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Εγγραφή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη
Ξεναγηθείτε στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης από τους υπαλλήλους της, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε μέλος της. Για την εγγραφή απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας και κάποιου λογαριασμού (ΔΕΗ ή τηλεφώνου).

Ομιλίες
Στις 14.00, οι συγγραφείς Νίκος Βατόπουλος και Άρτεμις Σκουμπουρδή θα μιλήσουν για την πόλη της Αθήνας, έτσι όπως αποτυπώνεται στα βιβλία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

To site των Atenistas
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v