Mathe Click: Πρεμιέρα για το πρώτο live τηλεπαιχνίδι στο Facebook

Τι κοινό έχει ο Γιώργος Μητσικώστας, το Facebook, o ΟΠΑΠ και εσείς οι ίδιοι; «Mathe Click» είναι η απάντηση, και πρόκειται για το νέο παιχνίδι, στο οποίο συγκεντρώνονται όλοι οι παραπάνω. Το πρώτο live τηλεπαιχνίδι αποκλειστικά στο Facebook είναι γεγονός.
Mathe Click: Πρεμιέρα για το πρώτο live τηλεπαιχνίδι στο Facebook
Μέχρι τώρα, είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τηλεπαιχνίδια γνώσεων από τον καναπέ μας και να τραβάμε τα μαλλιά μας, επειδή γνωρίζουμε περισσότερα από τον διαγωνιζόμενο. Ποιος θα φανταζόταν πως θα έρθει η μέρα που από τον καναπέ μας θα μπορούσαμε τελικά να γίνουμε οι πρωταγωνιστές ενός τηλεπαιχνιδιού;

Αυτή η ημέρα είναι η σημερινή, και η τηλεόραση αντικαθίσταται από το laptop μας, καθώς στις 20.00 το απόγευμα κάνει πρεμιέρα το «Mathe Click», το πρώτο live τηλεπαιχνίδι, που εκπέμπει από την συχνότητα του… Facebook. Ο ΟΠΑΠ «χτυπάει» νεολαία και ετοίμασε ένα παιχνίδι γνώσεων, το οποίο θα παρουσιάζει ζωντανά ο μετρ του είδους –γνωστός, πέρα από τις σατιρικές του εκπομπές, για την παρουσίαση του «Fatus Olus» του ALPHA-, Γιώργος Μητσικώστας.

Οι κανόνες του παιχνιδιού; Παίζεται στις οθόνες του υπολογιστή σας κάθε Τετάρτη ξεκινώντας από την 1/12/2010. Για να μπορέσετε να λάβετε κι εσείς μέρος, αρκούν τρία απλά βήματα: Κάνετε like στην σελίδα του Mathe Click στο Facebook, δηλώνετε συμμετοχή στο αντίστοιχο tab της σελίδας και μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού –δηλαδή στις 19.30 της Τετάρτης, φροντίζετε να είστε online για να κάνετε check-in. Έτσι, το παιχνίδι σας βάζει στην κλήρωση, λίγα λεπτά πριν τις 20.00, και έχετε την πιθανότητα να είστε ένας από τους 300 που διαγωνίζονται κάθε Τετάρτη.

Δείτε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού:


Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να κάτσουν αναπαυτικά και να απολαύσουν το τηλεπαιχνίδι. Αν κάποιος φίλος σας στο Facebook είναι ανάμεσα στους τυχερούς παίκτες θα το δείτε. Για να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι πρέπει να απαντήσει σωστά σε 9 multiple choice ερωτήσεις γνώσεων μέσα στα χρονικά πλαίσια που δίνονται. Η 10η ερώτηση διαφέρει, γιατί οι παίκτες καλούνται να βάλουν στη σωστή σειρά όσο το δυνατόν γρηγορότερα 4 απαντήσεις. Οι 10 πιο γρήγοροι, που θα είναι και σωστοί, είναι οι νικητές του παιχνιδιού.

Όσο για τα δώρα που κερδίζουν οι δέκα ικανότεροι; Αν δεν σας είναι αρκετή η διασκέδαση και η συμμετοχή στο πρώτο live τηλεπαιχνίδι του Facebook, οι πλάκες και οι μιμήσεις α λα Μητσικώστα και τα πειράγματα των online φίλων σας, τότε μάθετε και τα έπαθλα: ένα PlayStation3, τέσσερα Xbox 360, τρία Wii και δύο iPod shuffle περιμένουν τους δέκα πρώτους κάθε εβδομάδα.

Το παιχνίδι σχεδίασε η Leo Burnett για τον ΟΠΑΠ και στηρίζεται στην φόρμα Netvolution. Δείτε παρακάτω το τελευταίο video από τις πρόβες του τηλεπαιχνιδιού για να γνωρίσετε καλύτερα το περιβάλλον της εφαρμογής, δηλώστε συμμετοχή και ετοιμαστείτε εντός ολίγων ωρών να… mathete click.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v