Η Marge Simpson ποζάρει για το νέο Playboy

Μετά την Marilyn Monroe και την Cindy Crawford, έρχεται η Marge Simpson να ποζάρει γυμνή για το επερχόμενο τεύχος του Playboy προκειμένου να γιορτάσει -μαζί με φανατικό κοινό της- τα 20 χρόνια προβολής της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς κινουμένων σχεδίων.
Η Marge Simpson ποζάρει για το νέο Playboy
Στο πρόσωπο της Marge Simpson -ναι, ναι, της μπλε σφιγγοφωλιάς, σύμβολο της δημοφιλούς δυσλειτουργικής αμερικανικής οικογένειας- βρήκαν το απόλυτο sex symbol του μήνα οι δημιουργοί του Playboy, για το τεύχος Νοεμβρίου.

Η Simpson, η οποία καλύπτει με τακτ τα προσόντα της πίσω από ένα κάθισμα με το χαρακτηριστικό Playboy κουνελάκι, αποτελεί τον πρώτο χαρακτήρα καρτούν που γίνεται ποτέ εξώφυλλο στο λαμπερό περιοδικό ενηλίκων, το οποίο στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει -φυσικά- σύμβολα του σεξ όπως Marilyn Monroe και η Cindy Crawford.

Σύμφωνα με το Playboy, το εξώφυλλο και ένα τρισέλιδο αφιέρωμα μέσα στο περιοδικό, αποφασίστηκε με αφορμή τον εορτασμό της 20ης επετείου των «Simpsons» και μέρος του σχεδίου είναι να προσελκύσει μία νεώτερη γενιά αναγνωστών.

Ο Scott Flanders που προσλήφθηκε πρόσφατα για την θέση του γενικού διευθυντή της Playboy Enterprises, είπε σε συνέντευξη στην Chicago Sun-Times ότι το εξώφυλλο και το αφιέρωμα στην Marge Simpson έγινε κατά κάποιον τρόπο ‘στην πλάκα’. «Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ και σκεφτήκαμε ότι θα φαινόταν ψαγμένο, cool και ασυνήθιστο», είπε ο Flanders στην εφημερίδα. Πρόσθεσε δε ότι το περιοδικό ελπίζει να προσελκύσει και 20άρηδες αναγνώστες, πέρα από το ήδη φανατικό του κοινό που αποτελείται κυρίως από 35άρηδες. Το περιοδικό που υπόσχεται, επίσης, ένα άρθρο με τίτλο "The Devil in Marge Simpson" (Ο Διάβολος μέσα στην Marge Simpson), πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Οκτωβρίου.

Η κυκλοφορία του Playboy έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω το μεγάλου ανταγωνισμού από το Διαδίκτυο, στο οποίο προσφέρονται αμέτρητες και δωρεάν φωτογραφίες γυμνών γυναικών σε χιλιάδες ιστοσελίδες. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το στοιχεία της Οικονομικής Υπηρεσίας Κυκλοφορίας (Audit Bureau of Circulations), η πτώση υπολογίστηκε στο 9% περί τα τέλη του Ιουνίου 2009.

Ο Flanders, ωστόσο, ανέφερε στο Reuters την περασμένη εβδομάδα ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο κατάργησης της έντυπης έκδοσης του περιοδικού. «Μόνο πάνω από το πτώμα μου θα σταματήσουμε την παραγωγή του εντύπου του περιοδικού», διευκρίνισε.

Ο Homer, η Marge, ο Bart, η Lisa και η Maggie τιμήθηκαν ήδη φέτος με την δημιουργία ενός σετ αμερικανικών γραμματοσήμων που σηματοδότησαν την 20η επέτειο της πλέον μακρόχρονης κωμικής σειράς στην τηλεόραση των Η.Π.Α. Τα κινούμενα σχέδια της σειράς «The Simpsons» έκαναν το ντεμπούτο τους τον Δεκέμβριο του 1989 με ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο με τίτλο «Simpsons Roasting on an Open Fire» (‘Οι Simpsons ψήνουν ανοίγοντας πυρ’). Έχουν μέχρι σήμερα κερδίσει 24 Emmy για την prime time τηλεοπτική ζώνη, ενώ νωρίτερα φέτος το συνδρομητικό κανάλι Fox ξεκίνησε να προβάλλει δύο ακόμα σεζόν της σειράς.

Δείτε video - αφιέρωμα στην Marge Simpson εδώ.

Ε.Μ.
Πηγή:
Reuters.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v