The Genie: Πραγματοποιήστε κάθε (τρελή) επιθυμία σας

Ευχηθήκατε ποτέ να βρείτε θέσεις σε μία sold out συναυλία; Να κλείσετε τραπέζι για το επόμενο Σαββατοκύριακο στο διασημότερο εστιατόριο του κόσμου; Να βγείτε για ψώνια ανενόχλητοι, τα μεσάνυχτα; Ένα αληθινό genie αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει κάθε τρελή σας επιθυμία, με μια απλή ετήσια συνδρομή.
The Genie: Πραγματοποιήστε κάθε (τρελή) επιθυμία σας
Ευχηθήκατε ποτέ να παρευρεθείτε στην τελετή απονομής των βραβείων Oscar; Να βρείτε δύο θέσεις σε μία sold out συναυλία; Να κλείσετε τραπέζι για το επόμενο Σαββατοκύριακο στο διασημότερο εστιατόριο του κόσμου; Να αγοράσετε το jacket που φορά η Madonna στο video clip του Hung Up; Να πάτε σε ένα prive πάρτι στο Λονδίνο; Δε γίνεται; Και όμως… Ένα αληθινό τζίνι αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας, από την πιο απλή μέχρι την πιο τρελή, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά και τα δυσεύρετα… απλώς καθημερινά.

Το Genie είναι μια εταιρεία lifestyle management που δημιουργήθηκε το 2005 στην Αθήνα, με στόχο να κάνει τη ζωή των μελών της ευκολότερη, εξασφαλίζοντας την πραγματοποίηση των επιθυμιών τους. Ακριβώς ό,τι θα έκανε το genie του λυχναριού, αλλά με τη διαφορά ότι στον σύγχρονο κόσμο των θαυμάτων οι επιθυμίες σας δε χρειάζεται να είναι τρεις. Μπορεί να είναι δεκατρείς, είκοσι τρεις, τριάντα τρεις… την ημέρα, την εβδομάδα, το μήνα, όποτε εσείς θέλετε, αρκεί να πάρετε ένα τηλέφωνο ή να στείλετε ένα e-mail.

Από τη στιγμή που θα διατυπώσετε ένα αίτημα, κινητοποιείται ένα παγκόσμιο, απόλυτα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών, για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας μέσα σε 24 ώρες –εκτός εάν πρόκειται για κάτι επείγον, οπότε και θα επεξεργαστεί άμεσα. Από τα καλύτερα παραδείγματα άμεσης εξυπηρέτησης είναι η εύρεση και η αποστολή γραμματέως μέσα σε 20 λεπτά από τη στιγμή που ένα μέλος ζήτησε την αναπλήρωση μίας κενής θέσης στο γραφείο.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι επτά: σπίτι, γραφείο, ταξίδια, διασκέδαση, υγεία/ ομορφιά, αγορές και μετακομίσεις. Μπορείτε, για παράδειγμα, σε μία μόνο ημέρα να βρείτε οικιακή βοηθό και babysitter για να προσέχει τα παιδιά το βράδυ, να κλείσετε εισιτήρια για τη sold out συναυλία της Madonna στην Αθήνα, να καλέσετε ηλεκτρολόγο ή ειδικό computer service Σάββατο απόγευμα στο σπίτι ή στο γραφείο, να νοικιάσετε βίλα εντός ή εκτός Ελλάδας για το Σαββατοκύριακο, να κλείσετε ραντεβού για μάθημα γιόγκα ή για κομμωτήριο, να κανονίσετε prive βραδινές αγορές ή prive επιδείξεις μόδας, ακόμη και να βρείτε σπίτι στο εξωτερικό.

Η διαδικασία εγγραφής απαιτεί από εσάς μόνο μερικά κλικ στο επίσημο site του Genie και την καταβολή της ετήσιας συνδρομής των 1.000 ευρώ. Το καλύτερο; Αν είστε συνδρομητής Wind και ο μηνιαίος λογαριασμός σας ξεπερνά τα 150 ευρώ, μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του Genie εντελώς δωρεάν, χωρίς ετήσια συνδρομή, απλά εγγραφόμενοι στο πρόγραμμα Wind Platinum. Η εταιρική συνδρομή ανέρχεται στα 35.000 ευρώ, ενώ οι συνδρομές για group 2-5 ή 5-10 ατόμων είναι 4.000 ή 8.000 ευρώ αντιστοίχως.

Κάποιες υπηρεσίες περιλαμβάνουν μικρή επιπλέον χρέωση ανά περίπτωση και χρήση: 5 ευρώ ανά υπηρεσία, για πληρωμή λογαριασμών, καθημερινά μικροθελήματα, κλπ., 10 ευρώ για την υπηρεσία«δώρων», για ιδέες, αγορά και περιτύλιγμα, ενώ η παράδοση θα χρεώνεται κατόπιν συνεννόησης και αναλόγως περιοχής, χρέωση κατόπιν συμφωνίας και αναλόγως «ευχής» για υπηρεσίες όπως η οργάνωση εκδηλώσεων, η ανεύρεση δυσεύρετων αντικειμένων, ο σχεδιασμός «πακέτων»φιλοξενίας κλπ.

Τώρα ξέρετε. Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να κλείσετε εισιτήρια η τραπέζι σε διάσημο εστιατόριο και σας πουν ότι δεν υπάρχει θέση, οι επιλογές σας είναι δύο. Είτε απαντάτε με συνωμοτικό ύφος «πάντα υπάρχει θέση» και περιμένετε να δείτε τι θα γίνει –μάλλον τίποτα– είτε καλείτε με ένα τηλεφώνημα το προσωπικό σας Genie.

Ηρώ Κουνάδη

The Genie, Αγ. Θεοδώρων 40, Κηφισιά, τηλ.: 210 8012044
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v