Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!

Οι τελευταίες ημέρες είχαν έντονο ενδιαφέρον και, όπως θα περίμενε κανείς, τα social media είχαν πολλά να πουν για την επικαιρότητα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, ο Φερστάπεν κάνει επική ανατροπή και κερδίζει την Φόρμουλα 1 και μέσα σε όλα, «θεματοφύλακες» του Συντάγματος περνούν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη, ενώ ο μπασκετμπολίστας Λάζαρος Παπαδόπουλος αποφασίζει να γίνει… πυγμάχος.

Οι τελευταίες ημέρες είναι όπως κάθε μέρα σε καιρό πανδημίας, γεμάτες ενδιαφέρουσες ειδήσεις και πλούσιες σε άρτο και θεάματα, για τα αδηφάγα social media που δεν χάνουν ευκαιρία να σχολιάσουν τα καλώς και τα κακώς κείμενα των ημερών.

Ας ξεκινήσουμε με τους αγαπημένους μας αντιεμβολιαστές και μια εικόνα που κάνει τελευταία τον γύρω των social και μας γεμίζει υπερηφάνεια.



Μέχρι το αίμα μας να αξίζει όσο ο χρυσός, ώρα να απολαύσουμε μια από τις πιο επικές μάχες που είδαμε τα τελευταία χρόνια στην Φόρμουλα 1 και προκάλεσε πλήθος σχολίων από τους υποστηρικτές της μίας και της άλλης πλευράς.

Χάμιλτον εναντίον Φερστάπεν, κυρίες και κύριοι, μια αναμέτρηση που οι Έλληνες ανήγαγαν αμέσως σε κάτι αντίστοιχο του ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, αλλά και ταυτόχρονα ΓΑΠ εναντίον Ανδρουλάκη, σε ένα εξίσου συναρπαστικό ντέρμπι με νικητή τον δεύτερο.





 

Κάποιοι βέβαια δεν χάρηκαν και τόσο με τη νίκη του Ολλανδού:



Σε κάθε περίπτωση, η Φόρμουλα 1 έχει νέο βασιλιά, όπως και το ΠΑΣΟΚ, με τον Γιώργο Παπανδρέου να μοιάζει απαρηγόρητος, τη στιγμή που χορεύει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές.








Παράλληλα, οι 11 «θεματοφύλακες» του Συντάγματος δικάζονται αυτές τις μέρες για την επίθεση σε γυμνασιάρχη, με τον κόσμο των social να μην ξέρει πώς να πρωτοσχολιάσει τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν.









 



Σας αφήνουμε με αθλητική επικαιρότητα, και την απόφαση του Λάζαρου Παπαδόπουλου να κάνει αλλαγή καριέρας. Από εκεί που μοίραζε τάπες στα παρκέ, τώρα έφτασε η στιγμή να μοιράσει κροσέ και άπερκατ στο ρινγκ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v