ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Αυτά που μας έχουν λείψει από τα 90s

Βρισκόμαστε στο 2020 και, όσο κι αν δε θέλεις να το συνειδητοποιήσεις, απέχουμε 30 χρόνια από το 1990. Εδώ μαζέψαμε αυτά που νοσταλγούμε από τη μαγική δεκαετία.

Αυτά που μας έχουν λείψει από τα 90s

Τα 90s είχαν μία δόση αφέλειας. Τρέχαμε στα λιβάδια σαν τη Λόρα στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, χωρίς πολλές σκοτούρες, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα ότι ανά δεκαετία τα πράγματα θα δυσκολεύουν με αποκορύφωμα –ελπίζουμε- το 2020 και την πανδημία του κορωνοϊού. Ας αναπολήσουμε λίγο τα παλιά κι ας ταξιδέψουμε σε χρόνους μαγικούς, πασοκικούς κι ονειρεμένους. 

-Μας λείπει το κοφτερό μυαλό της Μαλβίνας και η εκπομπή της Μαλβίνα Live-Μας λείπει γενικά η τότε ελληνική τηλεόραση. Δε βγαίνουν πια σειρές σαν τους Απαράδεκτους, Κωνσταντίνου και Ελένης, Δύο Ξένοι ή Εγκλήματα 

-Η καλτίλα της ελληνικής τηλεόρασης. Η μάνα ρέηβερ για παράδειγμα.

-Και μιας και πιάσαμε τη μάνα ρέηβερ, μας λείπουν και τα πάρτυ στα Οινόφυτα. -Μας λείπει η αίγλη των 90s. Οι διάσημοι ήταν λίγο πιο διάσημοι. Οι σχεδιαστές για παράδειγμα –δεν ακούγονται όπως τότε. Δεν έχουμε Μελίνα Μερκούρη, ούτε Αλίκη Βουγιουκλάκη, ούτε Ρούλα Κορομηλά. Δύσκολα θα πετύχεις ανάλογο παρεάκι ξανά:


-Τα μεγέθη των παγωτών. Έχετε δει τα χωνάκια που κυκλοφορούν τώρα στα ψυγεία;

-Η σειρά «Φιλαράκια». Φαινόταν ατελείωτη κι αυτό μας δημιουργούσε ένα αίσθημα ασφάλειας.

-Και μιας ξαναπιάσαμε τις σειρές, μας λείπει λίγο και η οικογένεια Δράκου.-Τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» και το γεγονός ότι πάντα ελπίζαμε να κερδίσουμε.

-Σίγουρα μας λείπουν οι Prodigy και οι Nirvana 

-Μας λείπει ο Λαζόπουλος των 90s-Μας λείπει η αισιοδοξία που είχαμε για το μέλλον. Το πιο απλό; Περιμέναμε ότι θα έχουμε νικήσει τη ρύπανση του περιβάλλοντος και ότι μέχρι σήμερα θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα –ή τουλάχιστον ότι θα βρισκόμαστε κοντά στην εφεύρεσή τους.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο έρωτας και η λογική μοιάζουν με τον ήλιο και το φεγγάρι. Όταν ανατέλλει το ένα, δύει το άλλο."

Κικέρων

  • 1944 - Διενεργείται στο αμερικανικό πανεπιστήμιο "Τζονς Χόπκινς" η πρώτη επέμβαση ανοιχτή καρδιάς.
    1945 - Η Γιουγκοσλαβία γίνεται ενιαίο κράτος.
    1995 - Ο Κουβανός Πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κίνα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2