ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Τι ισχύει τελικά για τις περιπτερόμπυρες μετά τα Μεσάνυχτα;

Δεν είναι τελικά παράνομη η πώληση αλκοόλ μετά τα Μεσάνυχτα από περίπτερα και ψιλικατζίδικα. Μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος τα βράδια σου.

Τι ισχύει τελικά για τις περιπτερόμπυρες μετά τα Μεσάνυχτα;

Σε όλους μας έτυχε τις τελευταίες μέρες, να κατευθυνθούμε μετά το κλείσιμο των μπαρ στο περίπτερο για μπύρες, για να έρθουμε αντιμέτωποι με την απογοήτευση μιας νέας, πολύ περίεργης ποτοαπαγόρευσης… που ισχύει μόνο μετά τις 12 τα Μεσάνυχτα.

Το μπέρδεμα (γιατί για μπέρδεμα επρόκειτο) ξεκίνησε από την ασαφή διατύπωση της πρώτης κοινής υπουργικής απόφασης στις 14 Αυγούστου, η οποία προέβλεπε το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε ορισμένες περιοχές της χώρας τα Μεσάνυχτα.

«Η διατύπωση μπέρδεψε αρκετούς περιπτερούχους» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Καπνοπωλών Περιπτερούχων Αθήνας, Θεόδωρος Μάλλιος μιλώντας στο Sputnik.gr και ξεκαθαρίζοντας πως οι πωλήσεις αλκοολούχων ποτών μπορούν να γίνονται κανονικά και μετά τα μεσάνυχτα από περίπτερα και ψιλικατζίδικα.

Το τοπίο ξεκαθάρισε η τελευταία κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ 3583 της 28-8-2020.

«Τώρα είμαστε 100% σίγουροι για τη νέα απόφαση. Για τον λόγο αυτό στείλαμε ένα γραπτό μήνυμα στους συναδέλφους, ώστε να τους ενημερώσουμε ότι επιτρέπεται κανονικά η πώληση» προσθέτει ο κ. Μάλλιος.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2