ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Τι ισχύει τελικά για τις περιπτερόμπυρες μετά τα Μεσάνυχτα;

Δεν είναι τελικά παράνομη η πώληση αλκοόλ μετά τα Μεσάνυχτα από περίπτερα και ψιλικατζίδικα. Μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος τα βράδια σου.

Τι ισχύει τελικά για τις περιπτερόμπυρες μετά τα Μεσάνυχτα;

Σε όλους μας έτυχε τις τελευταίες μέρες, να κατευθυνθούμε μετά το κλείσιμο των μπαρ στο περίπτερο για μπύρες, για να έρθουμε αντιμέτωποι με την απογοήτευση μιας νέας, πολύ περίεργης ποτοαπαγόρευσης… που ισχύει μόνο μετά τις 12 τα Μεσάνυχτα.

Το μπέρδεμα (γιατί για μπέρδεμα επρόκειτο) ξεκίνησε από την ασαφή διατύπωση της πρώτης κοινής υπουργικής απόφασης στις 14 Αυγούστου, η οποία προέβλεπε το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε ορισμένες περιοχές της χώρας τα Μεσάνυχτα.

«Η διατύπωση μπέρδεψε αρκετούς περιπτερούχους» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Καπνοπωλών Περιπτερούχων Αθήνας, Θεόδωρος Μάλλιος μιλώντας στο Sputnik.gr και ξεκαθαρίζοντας πως οι πωλήσεις αλκοολούχων ποτών μπορούν να γίνονται κανονικά και μετά τα μεσάνυχτα από περίπτερα και ψιλικατζίδικα.

Το τοπίο ξεκαθάρισε η τελευταία κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ 3583 της 28-8-2020.

«Τώρα είμαστε 100% σίγουροι για τη νέα απόφαση. Για τον λόγο αυτό στείλαμε ένα γραπτό μήνυμα στους συναδέλφους, ώστε να τους ενημερώσουμε ότι επιτρέπεται κανονικά η πώληση» προσθέτει ο κ. Μάλλιος.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2