"Salt Bae" γιατί το έκανες αυτό;

Ο εκκεντρικός σεφ πόζαρε σε ένα σφαγείο περιτριγυρισμένος από αγελάδες, και προκάλεσε οργή στα social media.
Salt Bae γιατί το έκανες αυτό;
Ο δημοφιλής σεφ Νουσρέτ Γκιογκτσέ, κατά κόσον Salt Bae, έγινε ένα από τα απόλυτα memes του 2017, όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον 100% έξτρα και φλασιάρικο τρόπο που αλάτιζε το κρέας του πριν το μαγειρέψει.

Έκτοτε, έχει εκμεταλλευτεί αυτή την ξαφνική του φήμη για να επεκτείνει τα επιχειρηματικά του σχέδια, να αποκτήσει μεγαλύτερο όνομα στα social media και να δημοσιεύσει πολλές στιγμές από την δουλειά του, με παρασκήνια από τα μαγειρέματα, τα μαριναρίσματά του αλλά και τις τεράστιες αποθήκες με κρέας που έχει στην διάθεσή του.

Όπως είναι λογικό, μία τέτοια προσωπικότητα δεν θα περνούσε απαρατήρητη από τα ραντάρ βίγκαν ακτιβιστών, που συχνά εκφράζουν αγανάκτηση στα σχόλια των posts του. Τώρα, όμως, φαίνεται πως ο σεφ το παράκανε, δημοσιεύοντας αυτή την φωτογραφία, που τον απεικονίζει να στέκεται ανάμεσα σε αγελάδες σε ένα σφαγείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Very important meeting #saltbae #saltlife #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις



Τα σχόλια ήταν κατά βάση αρνητικά, κι ας έχει μαζέψει πάνω από ένα εκατομμύριο likes η φωτογραφία. Ακόμα και άτομα που δεν δηλώνουν βίγκαν έχουν αφήσει από κάτω σχόλια που κατακρίνουν τις επιλογές της διάσημης προσωπικότητας. Εκείνος, όμως, δεν πτοείται, και μάλλον αποφάσισε να τρολάρει ακόμα περισσότερο όσους αντέδρασαν, δημοσιεύοντας αυτό το βίντεο, ξανά ανάμεσα στις αγελάδες, μόνο που ο ίδιος είναι ντυμένος μαέστρος και από πίσω παίζει κλασική μουσική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Maestro 🥛 #saltbae #salt#saltlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις



Εσείς τι γνώμη έχετε; Ξεπέρασε τα όρια ο Salt Bae;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v