Τώρα μπορείς να σβήσεις παλιές αναρτήσεις από το Facebook

To Facebook θα εισάγει ένα νέο εργαλείο, μέσω του οποίου θα διαχειριζόμαστε πιο εύκολα τις παλιές μας αναρτήσεις.
Τώρα μπορείς να σβήσεις παλιές αναρτήσεις από το Facebook
Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη. Το Facebook, μετά από λαϊκή απαίτηση, λανσάρει ένα νέο εργαλείο, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες του να διαχειρίζονται καλύτερα τις παλιότερές τους αναρτήσεις. Θα ονομάζεται Διαχείριση Δραστηριότητας (Manage Activity) και το σημαντικότερό του κομμάτι θα είναι πως θα επιτρέπει τα... μαζικά delete παλιών posts. 

Επιπλέον, θα επιτρέπεται η αρχειοθέτηση ενός post, που σημαίνει ότι ενώ δεν το διαγράφετε, κανείς δεν μπορεί να το δει εκτός από εσάς. Αυτό που, στην ουσία, υπόσχεται το νέο εργαλείο, είναι να μας βοηθήσει να "καθαρίσουμε" το προφίλ μας από posts που μπορεί να είναι ντροπιαστικά, να μην μας εκφράζουν πλέον, κ.ο.κ. 

«Είτε εισέρχεστε στην αγορά εργασίας μετά το κολέγιο είτε συνεχίζετε τη ζωή σας μετά από μια παλιά σχέση, γνωρίζουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή των ανθρώπων και θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επιμεληθείτε την παρουσία σας στο Facebook, ώστε να αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια ποιοι είστε σήμερα», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

Η εφαρμογή θα γίνει πρώτα διαθέσιμη στο app του Facebook για κινητά. Έπειτα, θα εισαχθεί και στην browser μορφή, αλλά και στην εφαρμογή Facebook Lite. 

Μία ακόμα αλλαγή είναι πως θα υπάρχει "Κάδος Απορριμάτων", στον οποίον θα πηγαίνουν τα posts που διαγράφετε, και εκεί θα παραμένουν για 30 ημέρες μέχρι να διαγραφτούν αυτόματα οριστικά. Μέχρι τότε, μπορείτε να τα διαγράψετε εσείς χειροκίνητα, ή να τα επαναφέρετε πριν τελειώσει η χρονική προθεσμία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v