Ποιοι δικαιούνται έκπτωση ενοικίου μέχρι τον Αύγουστο

Αναλυτικά οι κατηγορίες των επιχειρήσεων οι υπάλληλοι των οποίων δικαιούνται έκπτωση στο ενοίκιό τους μέχρι και τον Αύγουστο.
Ποιοι δικαιούνται έκπτωση ενοικίου μέχρι τον Αύγουστο
Μέχρι το τέλος Αυγούστου παρατείνεται η έκπτωση ενοικίου για τους εργαζόμενους ορισμένων επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) κυκλοφόρησε σήμερα ένα σύντομο πίνακα των κατηγοριών επιχειρήσεων των οποίων θα συνεχιστεί η μείωση των μισθωμάτων, όπως και της πρώτης και φοιτητικής κατοικίας των εργαζομένων τους των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τελούν σε καθεστώς προσωρινής αναστολής, βάσει όσων ανακοινώθηκαν, και με επιφύλαξη λόγω της περιληπτικής διατύπωσής τους:

Μάιος: Όλες οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι που εδικαιούντο μείωση κατά τον μήνα Απρίλιο 2020 (κλειστοί και πληττόμενοι). Ήδη κατατέθηκε προς συζήτηση σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Ιούνιος: Όλες οι επιχειρήσεις που άνοιξαν εντός του Μαΐου, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το λιανεμπόριο, και οι επιχειρήσεις των κλάδων εστίασης, τουρισμού, μεταφορών, πολιτισμού, αθλητισμού.

Ιούλιος και Αύγουστος: Οι επιχειρήσεις κλάδων τουρισμού, μεταφορών, πολιτισμού και αθλητισμού.

Πηγή: Euro2day.gr 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v